Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželské neshody, které u Simpsonů propuknou po Homerově „exhibici" a opici na party pro známé a sousedy, vedou k meditačnímu víkendu s reverendem Lovejoyem u Sumčího jezera. Homerovi se podaří ulovit legendárního sumce „Generála Shermanna", ale v zájmu zachování manželského štěstí ho pustí k vodě... (Česká televize)

Recenzie (9)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvasiata epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The War of the Simpsons" (Vojna Simpsonovcov). Homer Simpson svojim neokrôchaným správaním a nekontrolovaným popíjaním alkoholických nápoj pokazí večierok, ktorý u nich doma organizuje jeho žena Marge. Tá je z toho značne rozladená a začne pochybovať o ich vzťahu. Preto ich prihlási na víkendový seminár, ktorý má upevniť ich manželstvo. ***** ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších epizód doposiaľ a možno aj vôbec. Možno preto, že ide aj o jednu s častí s najdrsnejším humorom. Ešte lepšie, respektíve väčšia zábava, ako na meditačnom víkende je s Bartom, Lízou a Abrahámom v Springfielde. Častokrát sa stáva, že jedna dejová línia je slabšia, tu sú ale obe takmer dokonalé. Niekto ide do manželskej poradne preto, že nevie doma nájsť vlastnú bibliu, ďalší pár kvôli tomu, že jeden má pravdu vo všetkom a ten druhý v ničom. A do toho sa ešte loví obrovský sumec. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (26)

  • Nevyžiadaný scenár od autora, ktorý nepracoval na seriáli a tiež sa týkal Homera a Marge na manželskom pobyte, spôsobil v tom čase právne problémy. Aby sa predišlo ďalším problémom z tejto zhody, autorovi bolo vyplatených 3 000 dolárov. (Pat.Ko)
  • Ku koncu 2010. rokov sa záber, kde Lisa plní svoj šálku kávy od Deda, stal rozšíreným memom. Toto meme predstavuje niekoho, kto nikdy nemá dosť niečoho, kto vždy túži po niečom viac. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama