Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děda Simpson potká i ve starobinci lásku. Jmenuje se Bea. Ale zrovna když se chystá popřát jí k narozeninám, vytáhne ho Homer na levné lví safari. Když se děda Simpson po dramatických zážitcích vrátí, zjistí, že Bea zemřela. Odkázala mu ale spoustu peněz – a děda teď stojí před těžkým rozhodnutím, co s nimi. (Česká televize)

Recenzie (9)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"It's an isolation chamber. A subject pulls levers to get heat and food. The floor can become electrified and water falls on the subject. I call it the Monroe box.... It's already built! I need the money to buy a baby to raise in the box.... The subject should be maladjusted and harbor resentment towards me." ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Málokedy ja hlavnou postavou Abrahám, ale keď sa tak stane, tak jeho sarkazmus je odzbrojujúci. Tentokrát má šťastie v nešťastí a čaká ho veľmi turbulentné obdobie. Rozháda sa so synom, zaľúbi sa, musí sa vyrovnať s veľkou stratou a nakoniec rieši veľkú dilemu, ktorú vyrieši šalamúnsky a my mu dáme za pravdu. Opäť nás čaká zopár luxusných fórov a v spojitosti s dobre vymysleným príbehom nie je čo kritizovať. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Dedove dedičstvo" (Old Money). Abraham Simpson, otec Homera Simpsona, sa v domove dôchodcov zoznámi so ženou, s ktorou si navzájom padnú do oka a na staré kolená sa do seba zaľúbia. Ich láska trvá len krátko. Abeova priateľka náhle zomrie. Zanechá po sebe veľkú sumu peňazí, ktorú mu v záveti odkáže. Musí sa rozhodnúť ako s nimi naloží. ***** ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (21)

  • Dedo Simpson je zobrazený sediaci v jedálni, čo je odkaz na obraz "Nighthawks" od Edwarda Hoppera. (Pat.Ko)
  • Jedinýkrát v sérii sa mená postáv zobrazili pod hercami, ktorí ich nadabovali, počas záverečných titulkov. Toto sa uskutočnilo preto, že personál často dostával otázky od fanúšikov ohľadom toho, ktoré postavy nadabovali jednotliví dabingoví herci. (Pat.Ko)
  • Al Jean, scenárista seriálu, povedal, že Audrey Meadows bola pre túto rolu ideálna, pretože bola veľmi milá a personál sa pri nahrávacích sedeniach s ňou veľmi dobre bavil. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama