Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvůli psí známce se Bart snaží vycvičit psa Spasitele, který všem metodám vytrvale odolává. Nakonec se Simpsonovi rozhodnou dát jej pryč, i když je to všem líto. V poslední chvíli však jde Spasitel do sebe... (Česká televize)

Recenzie (11)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) nesie názov "Bart´s Dog Gets an F" (Spasiteľ trápiteľ). Úvodná, v poradí prvá, debutová epizóda (Simpsons Roasting on an Open Fire) z prvej série pojednáva mimo iné aj o tom, ako rodina Simpsonovcov prišla ku svojmu psovi. Je to chrt a volá sa Spasiteľ (Santa's Little Helper). Zdá sa však, že im robí viac starostí ako radosti. Bart sa ho počase pokúsi vycvičiť a získať pre neho oficiálne papiere. Lenže so Spasiteľom to nebude také jednoduché. Preto reálne hrozí, že sa s ním budú Simpsonovci musieť rozlúčiť. ***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak nie len Bart, ale aj Spasiteľ je pre Simpsonovcov krížom. Len keď sa pozriete do jeho smutných očí, tak mu toho prepáčite viac ako Bartovi. Netreba však ulpievať na nedôležitých veciach, a ak áno, tak si nezabudnite na rozdiel od Homera schovať koláč do chladničky. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (32)

  • Tracey Ullman hosťuje v tejto epizóde. Simpsonovci začali ako krátke animované vstupy v relácii The Tracey Ullman Show (od r. 1987). Matt Groening, tvorca Simpsonovcov, chcel, aby Ullman urobila hosťujúci výskyt v jednom z týchto krátkych animovaných videí, ale povedali mu, že je príliš zaneprázdnená so zvyškom show. Keď bola jej show zrušená v roku 1990, Ullman súhlasila s hosťujúcim vystúpením po tom, ako ju opäť oslovil Groening. Krátko po odvysielaní tejto epizódy Ullman žalovala 20th Century Fox, tvrdiac, že jej dlžia peniaze spojené so Simpsonovcami. Ullman prehrala súd, čo zhoršilo jej vzťah s Fox, a od tej doby sa v Simpsonovcoch neobjavila. (Pat.Ko)
  • Keď sa scéna mení na pohľad z pohľadu Spasiteľa, zaznie malý zvuk explózie; tento zvuk sa používa vo filme Predátor (1987), keď sa kamera prepne na pohľad z pohľadu Predátora. (Pat.Ko)
  • Vysoko technologické a drahé tenisky Assassins sú odkazom na modely Nike Air Jordan, športovú obuv, ktorá bola drahá koncom 80. a začiatkom 90. rokov a očakávalo sa, že sa predá na základe značkovej vernosti a celebritných odporúčaní. Podobne ako Assassins, aj Air Jordans sa predávali za viac ako 100 dolárov za pár. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama