Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer s překvapením zjistí, že má kdesi bratra. Když ho vypátrá, je překvapení ještě větší – Herbert je milionář. Jenže jeho automobilka moc neprosperuje. A tak se mu čerstvě nalezený bratr Homer snaží pomoci. (Česká televize)

Recenzie (10)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homer zisťuje, že má nevlastného brata. Prečo ho Abrahám tajil, je rýchlo a stručne vysvetlené a vy sa nečudujete, že toto tajomstvo si radšej nechával pre seba. Tá skutočná zábava začína v momente, kedy sa obaja prvýkrát stretnú. No ono veľa vydarených vtípkov je už predtým a v tomto trende sa pokračuje až do prekvapivého konca. Zároveň sa vysvetlí otázka, prečo sa už Herbert ďalej v seriáli neobjavoval. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Oh Brother, Where Art Thou?" (Ach, rodný brat, kde ťa mám?). Homerovi prezradí jeho otec Abraham Simpson tajomstvo o tom, že má nevlastného brata. Začne po ňom pátrať. Zistí, že sa volá Herbert. Je to bohatý majiteľ automobilovej firmy. Herbert ho s celou rodinou pozve do jeho luxusného sídla a zverím mu i dôležitý projekt v jeho podniku. Homer jeho firmu privedie do krachu a jeho úplne finančne zruinuje. ***** ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (26)

  • Niektorí fanúšikovia boli rozčarovaní smutným koncom epizódy, a preto tvorcovia rozhodli napísať pokračovanie, v ktorom by mal Herb šťastnejší osud. Výsledná epizóda, Brother, Can You Spare Two Dimes? (1992), sa vysielala na konci tretej série. (Pat.Ko)
  • Dňa 29. júna 2013 predstavila spoločnosť Porcubimmer Motors skutočnú verziu automobilu "The Homer", ktorý bol navrhnutý Homerom v tejto epizóde, na pretekoch 24 hodín LeMons v Buttonwillow, Kalifornia. (Pat.Ko)
  • Počas video ukážky pre Homera sa v pozadí hrá pieseň, v ktorej sa spieva: "Čo chce Homer, to Homer dostane." Melódia a slová sú založené na jazzovej skladbe "Whatever Lola Wants". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama