Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se porouchá televize, vyvolá to u Simpsonových málem tragédii. Dokud Marge nezačne povídat o tom, jak se s Homerem poznali. (Česká televize)

Recenzie (9)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak sme sa dozvedeli, ako sa dali Homer a Marge dokopy a zmysel to stále nedáva. Ale to nevadí, hlavne si to neberte osobne a verte, že ako lúzer nikoho ako Marge v reálnom svete nezbalíte. Ale epizóda má aj dôležité posolstvo. Keď vám žena povie, že vás nenávidí, tak s ňou skončíte pred oltárom. Alebo na miestnom úrade. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Way We Was" (Takí sme boli). Keď sa u Simpsonovcov pokazí televízia, začne Marge rozprávať svojim deťom príbeh o tom ako sa na strednej škole zoznámila s ich otcom. Homer sa do nej zamiloval na prvý pohľad, ona však jeho lásku zozačiatku neopätovala. Až po maturitnom večierku si uvedomila, že Homer je pre ňu ten pravý muž. ***** ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (22)

  • Prvá epizóda so značným spomínaním do minulosti. (Pat.Ko)
  • Zobrazuje sa krátka scéna z epizódy I Married Marge (1991) (časť, kde doktor Hibbert hovorí Marge, že je tehotná, a Homer kričí: "D'oh!"), avšak celý príbeh bude vyrozprávaný až v nasledujúcej sérii. (Pat.Ko)
  • Je zobrazený záber z fiktívneho akčného filmu s názvom 'McBain', paródia na filmy Arnolda Schwarzeneggera a násilné akčné filmy o policajtoch z 80. rokov, ako napríklad série Smrtonosná zbraň (1987). Mesiace po prvom vysielaní tejto epizódy bola uvedená do kín akčná snímka McBain (1991) s Christopherom Walkenom v hlavnej úlohe Roberta McBaina, bývalého vojaka, ktorý čelí kolumbijskému diktátorovi. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama