Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barta porazí auto pana Burnse. Na Simpsonovy se přilepí podvodný advokát Lionel Hutz, který je přiměje Homerova šéfa žalovat. Už už se zdá, že vyhrají na Burnsovi odškodné – jenže, jak se ukáže, ne vždycky se pravdomluvnost vyplácí. (Česká televize)

Recenzie (9)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zapeklitý právny oriešok, kde majú pravdu, respektíve nemajú, obe strany. Vyhrá ten, kto bude klamať na stopercent, alebo sa vyplatí hovoriť na súde pravdu? Nedajte sa vysmiať, ale aj tak vieme, že každý záver Simpsonovcov je viac menej harmonický a do tej ďalšej epizódy už každá postava na všetko zabudne. Najviac rúlujú vizualizované výpovede o tom, ako nehoda prebehla. No a vy aspoň viete, na koho sa máte obrátiť po nejakej nešťastnej autonehode. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Bart Gets Hit by a Car" (Bartova zrážka s autom). Majiteľ springfieldskej atómovej elektrárne Charles Montgomery Burns zrazí svojou luxusnou limuzínou Barta Simpsona. Jeho otec Homer Simpson sa za výdatnej pomoci pochybného právnika Lionela Hutza snaží túto nehodu zneužiť na to, aby z bohatého Burnsa vysúdil poriadny balík dolárov. ***** ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (31)

  • Diabol hovorí: "Prosím, dovoľ mi predstaviť sa," čo je odkaz na pieseň od skupiny The Rolling Stones "Sympathy for the Devil". (Pat.Ko)
  • U soudu vyvolají Marge jako „Marge Jay Simpson“, což je nesmysl, protože prostřední slovo Jay se dědí jen v rodině Homera a jen pro mužské členy. (Guilemot)
  • Prvá kanonická epizóda seriálu s jej názvom zobrazeným na obrazovke. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama