Reklama

Reklama

Simpsonovci - Season 2 (1990) (séria)


Kdo s koho (S02E04)

(epizóda)
  • USA Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer a Marge se v předvolební kampani dostávají na opačné strany. Homer musí stranit řediteli Burnsovi, který má ovšem velké ekologické mínus. Poradci zorganizují večeři Burnse u obyčejné rodiny – u Simpsonů. Čímž se ovšem všechno pěkně zamotá... (Česká televize)

Recenzie (15)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Two Cars in Every Garage and Thre Eyes on Every Fish" (Kto z koho). Majiteľ springfieldskej atómovej elektrárne Charles Montgomery Burns kandiduje na významnú politickú funkciu. Jeho predvolebná kampaň vrcholí. Má veľkú šancu na úspech. Všetko mu však skazí verejná mediálna večera u Simpsonovcov. Vďaka Marge Simpsonovej jeho preferencie padnú na nula a jeho politická kariera razom skončí. ***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na renováciu elektrárne by pán Burns potreboval podľa Smithersovej kalkulačky 56 miliónov dolárov, takže bude rozumnejšie kandidovať na senátora a po víťazstve celú vec vyriešiť z pozície moci. Jeho tím je extrémne schopný, ale na sedliacky rozum Marge skrátka nemá. Tá mu pripraví na jeho "poslednej večeri" takú lahôdku, že na ňu v živote nezabudne. Najviac ale rúluje herec Darwin, Homer sa zase ukáže ako verný zamestnanec a volič a tak paradoxne Marge mu to všetko pokazí. Homer sa zase paradoxne vôbec na ňu nehnevá, asi to chudák ani nepochopil. ()

Reklama

Galéria (2)

Zaujímavosti (19)

  • Hoci nápad s Blinkym bol v tom čase úplne fiktívny, trojoká ryba bola chytená v roku 2011 v Córdobe (Argentína), v blízkosti miestnej jadrovej elektrárne. Ryba okrem troch očí sa nepodobala na Blinkyho. Rybári poslali rybu na test žiarenia, aby zistili, či mutácia pochádza z vystavenia vody z jadrovej elektrárne. (Pat.Ko)
  • Toto je prvá epizóda s hodnotením TV-14. (Pat.Ko)
  • Při odchodu z večeře se Burnsovi změní barva vlasů. (Duoscop)

Reklama

Reklama