Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge trpí pocitem, že je odstrčená a zanedbávaná, a svěřuje se doktoru Mourovi v rozhlasové relaci. Homer se snaží její depresi vyléčit, zařídí večeři a motel... Děti zatím hlídá podvodnice a zlodějka, kterou děti samy nakonec zneškodní. (Česká televize)

Recenzie (14)

snebka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,9 • U nás poprvé 8. ledna1993 (Poslední díl 1. sérii byl u nás vůbec prvním odvysílaným dílem oblíbeného seriálu!). V USA 13. května 1990 • Vočko: Je tu nějakej Al Koholík, ALKOHOLIK? Je tu nějakej Vylí Zanej, Vylízanej? • Poslední díl první série byl ve skutečnosti vůbec prvním, který vznikl. • 65/100 ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homera opäť doženú manželské problémy a Marg to posunie na novú métu keď sa vysťažuje na svojho manžela v miestnom rádiu. Ten si to ale plánuje vyžehliť romantickou večerou. Nakoľko deti už nechce nikto strážiť prichádza nová chúva v pochybnou minulosťou. Prevedenie: Zábavné sú predovšetkým Hmerove hlášky, ktoré tomu udržujú úroveň. Linka s pochybnou opatrovateľkou mohla byť vyžmýkaná lepšie. 74% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homer zažije v práci snáď najväčšiu hanbu v živote, keď celá elektráreň v rádiu počúva Margenine sťažnosti na jeho chovanie. Našťastie si to večer vynahradia. Deti zažijú tiež dobrodružstvo s neslávne známou opatrovateľkou, avšak z tejto dejovej linky sa dalo predsa len vyťažiť viac, najlepší je jej koniec, kedy starostliví rodičia prichádzajú domov a nevyhodnotia situáciu zrovna najsprávnejšie. Najviac si tak užijeme na záver sezóny Homera a Marge. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Posledná, trinásta epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Some Enchanted Evening" (Pekný večer). Manželstvo Homera a Marge Simpsonovcov sa ocitlo v menšej kríze. Marge má pocit, že ju Homer zanedbáva. Preto ju pozve na romantickú večeru a odjedná hotelovú izbu na noc. Nech si užijú romantiku ako za mlada. Barta, Lisu a Maggie zveria do starostlivosti najatej opatrovateľke. Lenže sa ukáže, že je to celoštátne hľadaná kriminálnička Lucille Botzcowskiová. ***** ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (27)

  • Když přijde Homer domů, tak drží bonboniéru v pravé ruce a růži v levé. V dalším záběru je to ale naopak. (Duoscop)
  • Tato epizoda byla vyrobena jako první a měla být odvysílána jako první, ale kvůli problémům s animací byla zařazena na konec 1. série. (henrycruel)

Reklama

Reklama