Reklama

Reklama

Andělovo milostné vzplanutí

(seriál)
  • Južná Kórea Dan, hanaui sarang (viac)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Lehkomyslný anděl dostane jako trest za to, že si nedovoleně zahrával s lidským osudem, nesplnitelný úkol: musí najít partnera pro baletku, která má srdce jako z kamene. (Netflix)

Recenzie (8)

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Plusy (+): obsadenie hlavných hereckých postáv perfektné, hudba, baletné prostredie (obávala som sa, že ttam bude len akože baletiť, no herečka si na tom dala záležať a dalo to váhu celému seriálu. Tie baletné tréningy museli byť drina.). Kim Myung-Soo bol hrozne zlatý a tak dobre sa na neho pozeralo 😊. A áno opäť tu máme osudové stretnutie po x rokoch. Mínusy (-): s tým všetkým ohľadom Boha, anjelov som sa žiaľ nevedela stotožniť...postupne som to začala brať len ako vymyslený príbeh a rešpektovala som to. Potom ako sa už hlavný pár spolu zaplietol, by som čakala, že sa budú mať viacej k sebe, vybuchnú ohňostroje, vzplynie vášeň...ale na pár dielov to nejak zamrzlo...az na konci seriálu to bolo opäť aspoň romanticko-emotívne. ()

Kreptry 

všetky recenzie používateľa

Dlouho ve mně K-drama nevyvolávala tak silný pocit melancholie a potřeby vlézt si pod peřinu s čajem jako právě takhle. O to víc, když začala hrát píseň Pray. Líbilo se mi to, protože to bylo klidné… a jiné? Jo, to je to slovo. Bylo to jiné. Představiteli Kim Dana přeju, aby se z něho stal herec s velkým H. Jeho hlas byl pro mě překvapením a jeho nadání pro roztomilý kukuč, prostě radost slyšet a pohledět. ()

Reklama

jarah 

všetky recenzie používateľa

Príjemný "rozprávkový" seriál pre dospelých. Aj keď mal niekoľko slabších momentov, dej nevyznieva lacno alebo prvoplánovo. Je to koktejl romantiky, drámy aj komédie, pričom vôbec nejde o reklamu na Boha. Silnou stránkou juhokórejských drám je, že aj keď majú niekedy jednoduchý scenár, herci podávajú profesionálny výkon. Málokedy si poviem, že niektorý z nich by sa mal živiť inak. https://www.youtube.com/watch?v=3DbEKxAWBjk bol dobrý výber. Silné štyri. ()

SmileSun 

všetky recenzie používateľa

Oba protagonisté se ujali své role skvělým způsobem: nemilosrdná potvora vs. laskavý anděl. Na druhou stranu se mi i líbilo, že se přístup Shin Hye-sun postupně změkčuje a že si „L“ přes svou vřelou povahu nenechal od ní vše líbit. Přestože se zde člověk i občas zasměje a některé scény zahřejí u srdce, tak je základní příběh dost ponurý, až mi chvílemi přišlo, jestli je vůbec možné, aby někdo unesl takovou smůlu a utrpení. Každopádně se mi i tak seriál líbil. Má asi jediná větší výtka je jen k rozložení pozitivních a negativních scén, protože v druhé části to bylo stále smutné a věřím, že i méně emotivního diváka by jistě „pohladilo na duši“, kdyby tam občas přimíchali i trochu něčeho veselého. ()

skorpik42 

všetky recenzie používateľa

Hlavná herečka je skvelá, a v mojich očiach dokázala veľa hercov zatieniť ( najmä mladu záporáčku), takisto by som vyzdvihla, že sa kvôli tomuto seriálu naučila balet. ALE eLko jej výborne sekundoval, veľmi mu pristala poloha totálnej naivky, ktorý sa na svet stále usmieva. Posledné diely mali pre mňa stále takú trpkú príchuť a vážne som sa cítila zle , že sa to tak (pre nich) zle vyvíja, len ku koncu sa to trochu zlepšilo. Aj keď potom sa ten pocit zopakoval. Spoiler: Jediné, čo ma sklamalo, bol záver, lebo ten mi došiel taký, že presne nevieme, ako to spraviť, aby tí dvaja zostali spolu, preto to urobíme iba jednoducho a nebudeme nič vysvetľovať . Zhrnutie: Bavilo ma to, bola to príjemná oddychovka, na eLka sa skvele pozeralo a hlavnému páru človek fandí. ()

Galéria (199)

Reklama

Reklama