Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (8)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vzťahy medzi social justice melting pot tímon sú príliš nezáživné, na seriály sú najlepšie dve veci - celosvetové dianie a soundtrack. Tieto spolu súvisia, keďže táto podmanivá hudba hrá vždy keď ide svet do ďalších sračiek. Tieto posuny ale svetom až tak nehýbu, ako by si človek myslel, napr taká nuka vôbec nerozputa svetovú vojnu. Zo správ sa dozvedáme napr že Maďarsko vyhlásilo bankrot, alebo Grécko vyhlásilo Grexit. Nič čo by nejak ovplyvnilo ktorékoľvek postavy. To je škoda. Tvorcovia sa akoby báli robiť väčšie a zásadnejšie skoky. Kľudne mohli spraviť skok päť rokov, vymeniť pár mladých herečiek za staršie verzie a tak ďalej. Každopádne, od tohto seriálu sa snáď odrazí niekto ďalší a spraví to ako sa patrí, bez zbytočných trojuholníkov, milencov a pod. Roztopili sa ľadovce, a? A nič. Žiadne zatopené mesta v Holandsku a migračné vojny, proste pohoda 🤷 zaujímavé je sledovať postupný nástup političky a smerovanie na vrchol. Chýba mi tu rovina typu nová post-nuke spoločnosť Gilead ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak zatím se jednalo rozhodně o nejlepší díl, protože konečně došlo také na trošku toho dramatu a tvůrci ukázali, že se nebojí popravit jednu z klíčových postav, což vždy vítám s maximálním nadšením. Co vidím podstatně nerad je to, že se seriál vykrystalizoval na klasickou vztahovku, jak tu některý z kolegů komentátorů trefně poznamenal. Místo OPRAVDOVÝCH globálních problémů blízké budoucnosti se tak řeší světské píčoviny jako nevěra (plešouna už nebavilo mrdat černou mužatku) nebo ochota jít kvůli troše mrdu na kraj světa, což není úplně to, co jsem od seriálu očekával a hlavně proč jsem mu dal ve zhlédnutí přednost před spoustou dalších. Technologické pozadí a nebezpečí z něj pramenící se stává v seriálu stále více okrajovou záležitostí a pouze zaujímá roli jakéhosi pozadí kolem ničím mimořádné vztahovky. Jediným opravdu nádherným a naprosto dokonalým prvkem celého seriálu tak zůstávají geniální časové skoky s naprosto božským soundtrackem. Jako by tento prvek do seriálu vůbec nepatřil, vzhledem k tomu, jak výrazně překonává veškerý jeho zbytek. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcom sa (konečne) podarilo vzbudiť náš záujem viac o vzťahy, než o politiku, ktorá je proste v tomto seriáli zaujímavejšia. Ale čo sa týka hlavných postáv, tak už ideme skutočne na dreň a (konečne) sa z melodrámy dostávame k poriadnej dráme. Napriek tomu dúfam, že oná politika dostane v seriáli ešte väčší priestor a nájde sa tu správny balans medzi oboma smermi. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama