Reklama

Reklama

Kto mi ide po krku

  • Česko Kdo mi jde po krku (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Miestna hasička Hannah (Angelina Jolie) sa ešte stále nespamätala z tragickej udalosti, keď pred niekoľkými rokmi pri lesnom požiari zahynuli traja ľudia. Bolestné spomienky sa snaží potlačiť tým, že sa zámerne pripravuje na nebezpečné situácie a oddáva sa samote na vrchole rozhľadne uprostred divočiny v americkej Montane. Jedného dňa tam náhodou nájde vydeseného dvanásťročného chlapca. Connor (Finn Little) je skrvavený a traumatizovaný. Spoločne musia utekať nepriestupným lesom počas silnej búrky, ale netušia, že na nich číha ešte väčšie nebezpečenstvo: dvaja neľútostní nájomní vrahovia, ktorí sú chlapcovi v pätách. Medzitým vypukne obrovský lesný požiar, ktorý pohlcuje všetko, čo mu stojí v ceste. (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Filmy Warnerů se v roce 2022 vrátí do kin

Filmy Warnerů se v roce 2022 vrátí do kin

09.04.2021

Letošní rok bude přece jen výjimečný z pohledu studia Warner Bros. Kvůli pandemii se totiž rozhodlo letos posílat všechny své nové filmy jak do kin, tak zároveň ve stejný den i na streamovací službu… (viac)

Seriál Yellowstone se dočká prequelu

Seriál Yellowstone se dočká prequelu

09.02.2021

Seriálový hit Yellowstone stanice Paramount od scenáristy a režiséra Taylora Sheridana (Sicario, Wind River) se dočká prequelu. Novinka s názvem Y: 1883 dorazí na streamovací službu Paramount+ a je… (viac)

Reklama

Reklama