Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Vianoce dostal Dexter Douglas nový počítačový čip. Čo však netušil bolo, že tento čip obsahoval chybu. Keď totiž je pri jeho používaní človek pripojený na internet, zadá presný kód a stlačí tlačidlo delete, bude vtiahnutý do internetu, obsiahne všetky jeho informácie a dostane nadľudské schopnosti. No a čírou náhodou sa presne toto stalo Dexterovi. Stal sa z neho Freakazoid, šialený superhrdina, ktorý dokáže prakticky hocičo. Freakazoid! je seriál plný absurdného humoru a početných narážok na známe osobnosti a hlavne na rôzne filmy. (Nekrofil)

(viac)

Recenzie (3)

Derek 

všetky recenzie používateľa

totalna genialita, ako mladsi chalan som to zral ked to chodilo na nemcoch i ked som nemal sancu pochopit vacsinu humoru a sarkazmu ale uz vtedy mi prislo par vtipov nadcasovych. nedavno som par epizod videl zasa a musim povedat ze je to absolutna BOMBA. totalne sofistikovany a na popkulturnych odkazoch zalozeny humor az mi rozum stoji ze to ma byt pre mlade decka, skor to je taky kresleny monty python!!! staci si pozret na youtube par videii abyste mali predstavu o com to je a urcite mi date za pravdu (btw treba vediet po anglicky)! "-now call me a lawyer. - okay, u are a lawyer!" ROFL ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Z podobného soudku jako Maska, což už angličtináři možná poznali z názvu:))) Jen aby si ten kluk nepřekousnul jazyk....:) ()

Reklama

Wishkah 

všetky recenzie používateľa

Vzpomínka na staré dobré časy při sledování Cartoon Network. Spoustu těch seriálů, chodících na této stanici sem sledoval, i když sem zezačátku nerozuměl ani slovu. A tenhle seriál patřil mezi mé nejoblíbenější. Maník který se při slovech freakazoid změní na superhrdinu a navíc dost pošahaného superhrdinu. Výborná zábava ()

Zaujímavosti (7)

  • Spoločnosť Warner Bros. myslela, že cieľovým publikom budú deti. Ukázalo sa však, že väčšina divákov má 14 a viac rokov. Seriál presunuli do hlavného vysielacieho času, no bol zrušený po 24 epizódach. (Flipper)
  • Pôvodne mal byť opening na seriál paródiou na zvučky animovaných kolegov Batmana a Supermana. (Flipper)
  • Meno každého z Douglasovej rodiny začína písmenom D - Douglas, Debbie, Duncan a Dexter. (Flipper)

Reklama

Reklama