Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vedúci armádny virológ Sam Daniels (Dustin Hoffman) sa s pomocou kolegov zo Strediska pre výskum infekčných chorôb americkej armády pokúša zabrániť globálnej biologickej katastrofe - chce zastaviť šírenie životu nebezpečnej epidémie smrtiaceho vírusu menom Motaba, ktorý sa šíri do celého sveta z afrického dažďového pralesa a nepozná žiadne hranice! Jeho smrtiaca účinnosť je stopercentná. Samovi v náročnej a zodpovednej práci pomáha aj virologička Robby Keoughová (Rene Russo), ktorá sa sama stane obeťou vírusu. Jedni sú presvedčení o tom, že na záchranu tisícok ľudí je potrebné iba nájsť nositeľa vírusu - malú nezbednú opičku... Iní sa však domnievajú, že jediným správnym spôsobom, ako zabrániť šíreniu vírusu, je „radikálny rez“ - vybombardovať mesto a pochovať všetkých jeho obyvateľov... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (51)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

Zemřel režisér Wolfgang Petersen

16.08.2022

Ve věku 81 let zemřel slavný německý filmař Wolfgang Petersen. Režisér se proslavil v roce 1981 snímkem Ponorka, který obdržel šest nominací na Oscara. Tento úspěch vedl o tři roky později k dětské… (viac)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (viac)

Reklama

Reklama