Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čenda s Janou to nemajú v živote jednoduché. Obaja sú nezamestnaní, Čenda má dlhy všade, kam sa pozrie, a najčastejšou návštevou u nich doma je exekútor. Toto všetko ale zmení farárom požehnaný tiket do lotérie. Rozprávková výhra 176 miliónov korún im otvára dvere do veľkého sveta neobmedzených možností, ale aj k hromade nových kamarátov, ktorí by si radi z výhry odkrojili poriadny kus. A hoci sa to niektorým podarí a vzťah dvojice sa naruší, nakoniec predsa len zistia, že najväčšou výhrou v živote je láska... (Continental film)

(viac)

Zaujímavosti (13)

  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • „Když mi producent Igor Konyukov zavolal, jestli bych nazpíval další píseň do filmu, přišlo mi to nejdřív jako trochu absurdní nápad, mít tam dvě písničky. Když mi ale novou písničku poslali, změnil jsem názor,“ uvedl Richard Müller. (SONY_)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)
  • Herci ve filmu mnohdy improvizovali. „Nedržíme se úplně stoprocentně předlohy. Občas k ní něco dodáme, jak se to zrovna hodí,“ přiznal během natáčení Zdeněk Godla (Patrik). [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Natáčelo se v Líšné na Rokycansku. Poslední klapka padla 9. června. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama