Reklama

Reklama

Tok´ra Martouf prichádza do SGC so zlou správou. Samanthin otec Jacob Carter a jeho symbiont Selmak padli zajatia. Sokar ich uväznil na mesiaci Net, ktorý transformoval, aby sa podobal mýtickému peklu a slúžil ako väzenská planéta. Tok´rovia si myslia, že Sokar plánuje zaútočiť na Sústavu Goa´uldov. Martouf sa chce pokúsiť Jacoba - Selmak zachrániť, ale prioritou sú predovšetkým informácie, ktoré získala Selmak o chystanom útoku. Nanešťastie, nikomu sa ešte nepodarilo z väzenia na Nete uniknúť. Nikomu, okrem Jolinar, a tá nikdy neprezradila, ako to dokázala. Jedinou nádejou zostáva Carterová, ak si vybaví Jolinarine spomienky na útek. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (14)

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V prvej časti príbehu rozdelenom do dvoch epizód sa dostávame na podivnú planétu (či skôr mesiac) pripomínajúcu peklo. Opäť sa o slovo prihlasuje Jolinar, ďalší Tokrovia, znovuzrodený je aj Apophis. Prvýkrát ukážu aj tvár mocného Sokara. Nechýba akcia, na zemi i v kozme, a tiež O'Neillove humorné hlášky. Akurát efekty dostávajú zabrať, na čo televízna technika až tak nestačí. ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

E11 ⤶ Hvězdná brána: Sebevražedný oddíl. Tolikrát jde SG-1 do tak extrémně riskantních situací, že tohle musí být snad jediná realita, kde se dožíjí konce seriálu :D. Vítejte v Sokarově pekle, místě věčného utrpení, odkud není návratu. Tohle naprosté šílenství ale v druhé části výborně vygraduje ⤷ E13 ()

Reklama

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tahle dvouepizoda mi připadá jako jedna z těch slabších ze seriálu, především první díl (v druhém přinesly oživení pokroucené vzpomínky hlavních postav). Asi za to může fakt, že po všem tom humbuku kolem Sokara ho nakonec odpravili až moc primitivně, celkově béčkový look celé dvojepizody nebo fakt, že to pitvání vztahu mezi Carterovou (Jolinar) a Martoufem mě nikdy moc nebavilo. ()

Skrivan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už od první chvíle to vypadá velice slibně. A nakonec z toho skutečně je velice zajímavá a napínavá epizoda, která ani na chvíli nenudí, navíc je i vizuálně velice zajímavá. Hudba perfektně dolaďuje atmosféru. A napětí roste až do konce, kdy se setkáváme s mým oblíbencem. :) O'Neillova prostořekost v ty nejnevhodnější chvíle už mě ale začíná vážně štvát. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama