Reklama

Reklama

General Hospital

(seriál)
USA, 1963, 60 min

Hrajú:

Maurice Benard, Steve Burton, Kelly Monaco, Sam Neill, Rebecca Herbst, Julie Berman, Anthony Geary, Brittney Powell, Greg Vaughan, Leo Rossi (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Dramatický seriál General Hospital se vysílá od roku 1963. Ačkoli se seriál původně zaměřil výhradně na zdravotnický personál v Port Charles General Hospital, později se rozvětvil a začal se více zaměřovat na lidi, jejich rodiny a město Port Charles, nikoli pouze nemocnici a život v ní. (sator)

Recenzie (3)

sator

všetky recenzie používateľa

Dramatický seriál Všeobecná nemocnice se vysílá od roku 1963 dosud (2020). Ačkoli se série původně zaměřila výhradně na zdravotnický personál v Port Charles 'General Hospital, později se rozvětvila a začala se více zaměřovat na lidi, jejich rodiny a město Port Charles, nikoli pouze nemocnici a život v ní. ()

viper65 

všetky recenzie používateľa

Jediná pozerateľná soap-opera, keď ostanete v UK na dôchodku, či dlhodobejšej maródke a v telke doobeda, kde nič - tu nič! Dokonca sa to dá porovnať so Chicago Med, Grey´s Anatomy. General hospital má veľký náskok pred Young & Restless, Days of our lives... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (19)

  • Dcéra Rachel Ames (Audrey March) Christine si ako trojročná zahrala jej seriálového syna Tommyho. (m.a.t.o.)
  • Od roku 1993 sa všetky scény odohrávajúce sa v Britskej Kolumbii (Kanada) v skutočnosti natáčali v Rochesteri, New York (USA). (m.a.t.o.)
  • Seriálovú svadbu Luka (Anthony Geary) a Laury (Genie Francis) si v novembri 1981 pozrelo 30 miliónov divákov, čím sa stala najviac sledovanou svadbou v dejinách TV seriálov svojej doby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama