Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (256)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Akčná komédia, kde akčné scény pôsobia hrozne lacne a kde som nepostrehol jediný vtipný moment. Nie, nadávajúca Salma, hovoriaca o svojej tesnej vagíne mi nepríde vtipná. Scenár je neskutočne dementný, herci by si za svoje účinkovanie nezaslúžili ani cent, komplet celý ansámbl podáva tie najhoršie herecké výkony minimálne za posledných 10 rokov. Salma šla vyložene na nervy, priblblý Reynolds hrou na Fantozziho nevzbudzoval moc sympatií a Banderas s Jacksonom škoda reči. Zatiaľ jasný favorit na najblbší film roka. 30% ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Dokonalá ukázka kreativního posunu. Směr prdel. Je až neuvěřitelné, že to má stejného scénáristu. Asi začal fetovat. Tam, kde byla jednička uvolněná, cílevědomá, svěží, vtipná a solidně nahláškovaná akční kokotmédie s charizmatickým záporákem Gerym à la libovolná Smrtonosná smrt, která pobavila i nejednoho upjatého morouse, je dvojka strnulá, bezradná, vyčpělá, trapná a uboze odvarová akční lobotomie s přitepleným Banderasem à la libovolný Austin Dement, která nepochybně roztáhne od ucha k uchu rozštěp nejednoho slaboduchého smíška. Tohle už neumatkojeboval ani tradičně přirozeně frivolní strýček Džexn a za urputně přehrávající paní Hájkovou, které bych se ani v jejích sto letech nestyděl vycákat na kozy, jsem se upřímně styděl. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Bohužel tohle pokračování akčně- parodický pecky se absolutně nepovedlo. Uřvaná, ale skvěle vypadající Salma, která mě rajcovala, ale i srala, úplně děsnej, a mnou neoblíbenej  António Primeros, a děj, kterej hlavně v první polovině bez většího smyslu uhání jak ztřeštěnej.  Průměr jak prase. Pokračování ale většinou tenhle úděl maj. 60%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jestli mi nepomůžeš, nasadím si připínáka a budu ti prcat tvoje sny tak dlouho, dokud si nebudou přát, aby byly noční můry." Pro paní Kincaidovou mám od prvního dílu slabost, takže jsem uvítal její návrat. Na úrovni drsňačky se jí to povedlo skvěle, ale její romantička byla trapná. Taky Bryce s Kincaidem docela ztratili se svý tříáčkovosti, ale slušná komedie to pořád je. Jen při srovnání s jedničkou to schytalo několik přímejch zásahů brokovnicí, raketometem a kapesním nožíkem, takže od tý doby to trošku pokulhává. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Za mě výborný film stejně jako jednička, zde hlavně exceluje Salma Hayek, která si krade své scény pro sebe. Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson jedou pořád na stejně komediálně-akční vlně. Největší drsňačka je však právě Salma Hayek, která kosí jednoho nepřítele za druhým a do toho si myslí, že bude dobrá máma, což názorně předvádí tím, jak se stará právě o Reynoldse. :D Tahle dějová linka mě fakt bavila! :D ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Když ve zprávách běží po kom pátrá Interpol, objeví se fotografie Ryana Reynoldse (Michael Bryce), na níž má vánoční svetr s velkou mašlí. Fotka byla pořízena na večírku v roce 2018. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal si z Reynoldse vystřelili a nalhali mu, že všichni na večírku budou mít vánoční svetry, ale byl to žert. (Yoshitsune)
  • Natáčení začalo 2. března 2019. Probíhalo v Chorvatsku, Itálii, Bulharsku, Slovinsku a Anglii. (Varan)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama