Reklama

Reklama

Tichý muž

  • Česko Bill Wyman: Ten z Rolling Stones (viac)
všetky plagáty
Trailer
Dokumentárny / Hudobný
Veľká Británia, 2019, 107 min (Alternatívna 94 min)

Obsahy(1)

Dokumentárny film o Rolling Stones z pohľadu jej zakladajúceho člena Billa Wymana. Wyman nazbieral v priebehu rokov veľkú zbierku materiálov, dokumentov, týkajúcich sa vývoja a kariéry jednej z najslávnejších rockových kapiel na svete - toto je príbeh Rolling Stones - jeho príbeh. (RTVS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Výborný životopisný dokument o Billovi Wymanovi, ktorý okrem jeho životného príbehu dokumentuje aj históriu Rolling stones, ich dobu a hudobnú scénu. Produkcia je vynikajúca, možno len škoda tých opakujúcich sa záberov chrbta Billa Wymana sediaceho v jeho súkromnom archíve. Dramaturg tým možno chcel navodiť akúsi atmosféru tajomnosti a napätia. To však nie je dôležité, lebo dôležitý je samotný príbeh a hudba. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Mírný film o mírném člověku. Ocenění neuvěřitelného života rockového veterána. Je to zábavný dokument. Těží z Wymanova koníčku sbírat všemožné fotky a nahrávky. ()

Reklama

Tamdydam 

všetky recenzie používateľa

Po "shltnutí" knihy Keitha Richardse "Život" jsem se před pár lety pídil po nějakém dokumentárním filmu o Rolling Stones. Jednak jsem byl na tohle téma naladěný a taky jsem chtěl pohled Keitha Richardse konfrontovat s jiným úhlem pohledu. A byl jsem šokován zjištěním, že do té doby nebyl o jedné z nejslavnějších kapel historie, která doslova psala dějiny (ať už jste, nebo nejste jejich fanda, tak to prostě je) nebyl natočen snad žádný důstojný dokument. Až teď (na konci roku 2022) jsem narazil na tento film a byl jsem velice potěšen. Je to opět velice osobní zpověď stejně jako u knihy Keitha Richardse. Trochu mi to připomínalo příběh Foresta Gumpa. Bill Wayman, člověk o kterém valná většina lidí neví, že existuje, a jeho život v oku hurikánu druhé poloviny dvacátého století... ()

Galéria (47)

Reklama

Reklama