Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlboko v karpatských horách sa nachádza mýtická a záhadná Transylvánia. Svet, kde zlo je všadeprítomné, kde nebezpečenstvo prichádza so západom slnka a príšery nadobúdajú podoby najhroznejších nočných môr. Sem pricestuje na pokyn tajného spolku legendárny lovec prízrakov Van Helsing (Hugh Jackman), aby premohol krvilačného zvodcu grófa Draculu (Richard Roxburgh). V boji proti Draculovi sa postaví po boku Anny Valeriovej (Kate Beckinsale) a snaží sa zbaviť jej rodinu po generácie trvajúcej kliatby. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (138)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Robbie Coltrane

Zemřel herec Robbie Coltrane

15.10.2022

Smutná zpráva nejen pro fanoušky Harryho Pottera. Ve věku 72 let zemřel skotský herec Robbie Coltrane známý především jako Hagrid z kouzelnické ságy. Coltrane se narodil jako Anthony Robert McMillan… (viac)

Van Helsing se dočká rebootu

Van Helsing se dočká rebootu

02.12.2020

Studio Universal oznámilo reboot slavného lovce monster Van Helsinga. Snímek natočí Julius Avery (Overlord), co je ale důležitější, bude ho skrze svoji společnost Atomic Banners produkovat mistr… (viac)

Angelina Jolie jako Frankensteinova nevěsta?

Angelina Jolie jako Frankensteinova nevěsta?

26.12.2015

Studio Universal to se svými monstry myslí vážně. Kolem nové Mumie se motá Tom Cruise, další Vlkodlak už má datum premiéry (30. března 2018) a pracuje se i na remakeu Van Helsinga. Všechny tyhle… (viac)

Sněhurka a... Van Helsing?

Sněhurka a... Van Helsing?

13.10.2012

Tato zpráva je zábavná zejména s přihlédnutím k bulvárním klepům o tom, že manželka Ruperta Sanderse mu prý zakázala natočit druhý díl Sněhurky a lovce, aby se už nesetkal s Kristen Stewart. Zdá se,… (viac)

Reklama

Reklama