Reklama

Reklama

Vražda, ktorá otriasla Washingtonom

  • USA Georgetown (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ulrich Mott (Christoph Waltz) je excentrický a ambiciózny muž, ktorého cieľom je stúpať po spoločenskom rebríčku a má veľkolepé plány ovplyvniť zahraničnú politiku Spojených štátov. Jeho strategicky vybraná a oveľa staršia manželka Elsa Brechtová (Vanessa Redgrave), vážená novinárka s množstvom politických kontaktov, ho povzbudzuje a podporuje v jeho snažení. Mott má talent na to, aby sa stal nenahraditeľným a aby ho nebolo možné ignorovať, či už ako stážista, dokonalý hostiteľ alebo brigádny generál irackých špeciálnych síl. Má dokonalý cit pre to, kedy lichotiť a ako obratne využiť politický žargón vo svoj prospech. Jediná, ktorá je zdanlivo imúnna voči jeho šarmu, je Elsina dcéra Amanda (Annette Bening), ktorá je presvedčená, že Ulrichovi ide iba o Elsine peniaze. Ale po jednom z ich okázalých večierkov je Elsa nájdená zavraždená a Ulrich sa stáva hlavným podozrivým... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (3)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Premiéra jinak mého oblíbeného Waltze na režisérské stoličce dopadla tak nudně, že budu doufat, aby už nikdy na režiséra nešel. Herecky je skvělej, to není žádná novina, ale tenhle (naštěstí) 100 minut dlouhý (ne)příběh se spoustou odhalujících flashbacků je tak zoufalej, že to až bolí u srdce. A přitom si dokážu přestavit film, do kterého by zlákal nějakou režisérskou stálici a natočil thriller jak víno. Tohle si za chvíli nebudu pamatovat. ()

Diaconix 

všetky recenzie používateľa

Mam rad ty životopysne snimky a upřymně sem čučel jak somalec na řyzek a přemyšlel jestli to je fak možne. Tak sem chvilu guglil a fak je. Kurnik, ty Kristofr, tleskam. Fajne pomale tajemstvi a vy hadate proč. Ukazkova  praca o chovani psychoša a jakymsi inym pohledu, když si mladšiho chlopa najde taka stara baba. Asi na to čučet moc divaku nebude, ale par fajnšmekru se isto najde. Pamatujte jen kolik takych Ulrichu (Albrechtu) chodi mezi nama a my im ty kecy žerem. Zdař buch! ()

Reklama

ezop1012 

všetky recenzie používateľa

Toto nebolo vôbec zle, možno sa spočiatku zdá, že ide o komédiu, avšak nie je tomu tak (...to zalepené oko si mohli odpustiť, bolo by to viac dramatické). posledne desaťročia veľa filmov nejde podľa časovej vzostupnej chronológie, neviem prečo to robia, lebo veľakrát to kazí celkový dojem. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama