Reklama

Reklama

Vítejte v Easter Cove, rybářské vesnici v odlehlé oblasti skalnatého pobřeží amerického státu Maine. Dívky Mary Beth a Priscilla truchlící nad odchodem své matky a čelící nejisté budoucnosti společně utajují následky hrůzného střetnutí s nebezpečným mužem. Aby sestry svůj zločin zakryly, musejí proniknout hlouběji do vztahů vládnoucích v Easter Cove a odhalit tajemství tamních ctihodných žen. (Prime Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Utrpenie dopozerať, nebyť miestami sympatickej Sophie Lowe a preklikávaniu, tak to do konca nedám. Miestami tam bolo cítiť inšpiráciu Cohenovkami, ale výsledok je len mega nudná groteska, hrajúca sa artovku s polo amatérskymi výkonmi, otrasnou hudbou, ak sa to hudbou dá nazvať a priblblého príbehu. Strata času. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príbeh jednoduchý, ktorý bol skôr sklamaním a atmosféra ubitá hrozným spievaním rybárov. To strašne, ale strašne iritovalo, fakt super nápad, dať tam škriekajúcich dedkov. A záver.... nič také, čo by nadchlo. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu boli očakávania vyššie a film mohol priniesť oveľa viac. Snaží sa navodiť atmosféru alá Fargo, ale spracovaním je o dve úrovne nižšie. Okrem hereckých výkonov sa dá len máločo pochváliť. Iritujúci boli najmä spievajúci rybári. Ono je v poriadku sem-tam si zanôtiť, ale tu tie spevy boli na začiatku, na konci, v strede, proste pravidelne v určitých intervaloch. A ja som si chcel pozrieť film a nie vypočuť CD rybárskeho Pavarottiho. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie dno od Amazonu. Neviem, či tto mal byť remake nejakej severskej krimi artovky alebo načo sa to hrali, ale pocitovo to malo tri hodiny, príbeh nikoho nezaujímal, stále na obraze nejaký geriatrik trúsiaci múdro a vražda sem, vražda tam. Stráta času. 1 z 5 ()

formelin 

všetky recenzie používateľa

Mooc okatý pokus o Coenovku alá Fargo, ale bez špetky vtipu a invence. Celovečerní debut seriálových režisérek Bridget Savage Cole & Danielle Krudy, který si i napsali, se tedy moc nepovedl a výsledek je takový slabý TV film pro důchodce, kteří nevyžadují kvalitu, ale jen další spotřební film k večeru na usnutí, což tohle splňuje na jedničku. ()

Galéria (37)

Reklama

Reklama