Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bruno (Aden Young), který stále oplakává smrt své manželky, je beznadějně připoután k chatě u moře, kterou společně postavili. Když ho z ní manželčini bezcitní rodiče násilím vyhodí, Bruno přísahá, že se za každou cenu vrátí. Zatímco se zoufale snaží vymanit z ochranitelské náruče svých laskavých, ale neurotických rodičů, vymyslí riskantní plán, jak získat svůj milovaný domov zpět. Jenže poté, co se před okouzlujícím novým nájemníkem chaty (Parker Posey) přestrojí za údržbáře, jeho život i úmysly naberou nečekaný spád. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (13)

LiVentura 

všetky recenzie používateľa

Takové nevýrazné a zbytečné dílko, ústřední hrdina je tupan, který neumí projevit city, natož pravdu, má pozérského vietnamského kamaráda, zakrslého hloupého šéfa a citově fixované rodiče a jako protivníky, tchána a tchýni... uf. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film zachytávajúci neľahkú periódu života jedného muža (menom Bruno), ktorý stratil svoju manželku. Každou snahou je na tom, aby získal späť ich spoločný dom, ktoré od neho zobral naspäť svokor (je to na jeho území) a predal niekomu inému. Problémy nastanú vtedy, keď Bruno sa zoznámi s novou majiteľkou domu. Asi predpokladáte, že ako príbeh bude pokračovať ďalej. Záver ma však mierne prekvapil – čakal som „klasické ukončenie“. Film z hereckej stránky slušne zahraný, k príbehu sú opatrne pripojené občasné, mierne vtipnejšie scény. Vo vedľajšej roli veľmi dobrá a sympatická Jacki Weaver. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutočná snúžka amerických pičovín v podaní nesympatických hercov a ešte horšieho prostredia. Tieto žvásty už nedávam. ODPAD! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Komédia, na ktorej sa dá zasmiať, taká milá, nie šialená. Všetko vedú ozaj sympatické postavy a celkovo je tá myšlienka o tom, ako treba preklenúť ťažkú životnú periódu naozaj sympatická. Doteraz som nevedel, kto je Parker Posey, ale že má vo filme cez 50 rokov je neuveriteľné. Toto je romantická komédia pre zrelších ľudí a podľa mňa vydarená. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to nevyrovnaná směs chmurného dramatu o soužení a praštěné komedie o vykoupení, a zůstalo to někde na půl cesty. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama