Reklama

Reklama

Tales of Tomorrow

(seriál)
všetky plagáty
USA, 1951, 85x25 min

Predloha:

H.G. Wells (kniha), Jules Verne (kniha) (viac)

Hrajú:

Leslie Nielsen, Paul Newman, James Dean, Lon Chaney Jr., Victor Jory, Robert Alda, Joseph Anthony, Constance Towers, Glenda Farrell, Robert Webber (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Tales of Tomorrow je americký antologický sci-fi seriál, který se hrál a vysílal živě na ABC od roku 1951 do roku 1953. (sator)

Recenzie (4)

sator

všetky recenzie používateľa

Tales of Tomorrow je americká antologická sci-fi série, která se hrála a vysílala živě na ABC od roku 1951 do roku 1953. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Seriál "Tales of Tomorrow" boli dielom mnohých renomovaných sci-fi autorov  a podieľalo sa na ňom veľké množstvo začínajúcich filmových hviezd. Samostatné príbehy boli rozdelené do 85 častí, kvalita spracovania pripomínala inscenácie, triky na chabej úrovni, čo sa však dalo očakávať. Projekt televízie ABC však v rokoch 1951 až 1953 vyvolával rozruch, nič podobné do tej doby diváci nevideli. Štvrtá recenzia. ()

Zaujímavosti (1)

  • V srpnu roku 1952 získal herec Paul Newman svou první roli, která se ocitla v titulcích – seržant od letectva v epizodě „Led z vesmíru". [Zdroj: Shawn Levy - Paul Newman] (Pavlínka9)

Reklama

Reklama