Reklama

Reklama

Grass is Greener

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Oživila jazz a hip-hop – a podnítila válku proti drogám neodmyslitelně spojenou s rasovou nespravedlností. Odborníci zkoumají složitý vztah Ameriky k marihuaně. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Z hľadiska kvality tohto dokumentu sa môže hodnotiť hodne pozitívne. Čo sa týka obsahu je tento projekt výhradne cielený pre snahu legalizácie marihuany a to už je iná podstata, ktorá vnáša iné svetlo do tejto problematiky. Potom je to účelové skreslenie faktov a skutočností, ktoré nemajú kladne opodstatnenie toho čo sa tu od prezentovalo. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Bolo by to zo strany vládnych inštitúcií smiešne, keby to nebolo také trápne... a ono je to celé ešte nadovšetko riadne svinstvo! Neoslavoval by som marihuanu bezvýhradne (ale to ani napríklad takú čokoládu alebo hoci ten najlepší koňačik... či bylinkový čaj od babičky), ani by som v tom celom nevidel od úplného počiatku sa napĺňajúci plán. Ale že je súčasný stav absurdný, diskriminačný a rasistický, o tom žiadna. (a to mám od nejakého poblúdeného slniečkára asi tak ďaleko, ako Amerika od svojho vlastného sna... len aby bolo jasné ;)) ()

Reklama

Sunny.69 

všetky recenzie používateľa

Nenechte se zmást názvem nebo Snoop Doggem. Není to žádný film "o hulení pro zkuřky". Je to opravdu velice zajímavý dokument, který vlastně tak úplně není jenom o hulení, ale o tom, jaká je Amerika. Jak je ta země "svobody" vlastně dodnes postavena na nesvobodě ostatních, nesvobodě menšin... A že rasismus zde není o nic menší než byl před 100 lety. Chcete-li se dozvědět něco zajimavýho o tom, jak je tenhle stát zlej vlastně, dejte si tento dokument. ()

Reklama

Reklama