Reklama

Reklama

Pennyworth

(seriál)
  • USA Pennyworth: The Origin of Batman's Butler
Trailer
USA, (2019–2022), 26 h 37 min (Minutáž: 47–72 min)

Tvorcovia:

Bruno Heller

Predloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrajú:

Jack Bannon, Ben Aldridge, Hainsley Lloyd Bennett, Dorothy Atkinson, Paloma Faith, Jason Flemyng, Ryan Fletcher, Ian Puleston-Davies, Polly Walker (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Pennyworth je americký dramatický televizní seriál z DC Comics univerza, který mapuje minulost Batmanova sluhy a majordoma Alfreda Pennyworthe. Alfred (Jack Bannon) v 60. letech 20. století založí v Londýně bezpečnostní agenturu a začne spolupracovat s Thomasem Waynem (Ben Aldridge). (j00ckie)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (6)

Martha Kane (2019) (S01E03) 

Dvaja homosexuáli, jedna novinárka ktorá sa vydáva za advokátku a všetci policajti sa pokakajú...výstižné obidva komentáre, zoznámenie s Marthou Kane a bez lgbt nebudú bubáčiky na pokračovanie... ()

Shirley Bassey (2019) (S01E05) 

V uliciach zúri vojna medzi Ligou bezmenných a Krkavčiou spoločnosťou zatiaľ čo sa Alfie utápa v žiali potom ako zabili Esme. Až John Ripper ho prinúti nad všetkým rozmýšľať a vráti mu chuť do života v čase keď Davey prijme zákazku od Thomasa Waynea... ()

Cilla Black (2019) (S01E06) 

Alfreda pošle do sanatória za staršou ženou John Ripper pretože by mohla mať informácie o tom kto zabil Esme a Martha sa spolu so sestrou Thomasa Waynea ocitne na večierku Aleistaira Crowleyho... mysteriózne prvky seriál trochu oživili na druhej strane do špionážneho konceptu až tak nezapadajú. ()

Julie Christie (2019) (S01E07) 

Thomas Wayne sa s Marthou snaží zistiť čo sa jej a jeho sestre Patrícii stalo v dome satanistu Aleisteira Crowleyho, Alfred sa dostáva na stapu vraha svojej snúbenky vďaka klubu veteránov z rád vojenských dôstojníkov a lord Harwood sa opäť ukáže v sídle Krkavčej spoločnosti... ()

Sandie Shaw (2019) (S01E08) 

Alfie sa nakoniec dostane k vrahovi Esme rozhodnutý pomstiť sa napriek tomu že tuší že by to mohla byť pasca a Krkavčia spoločnosť na zhromaždení ktoré usporiada oznámi návrat lorda Harwooda na čelo spoločnosti....táto epizóda bola predovšetkým o politickom boji. ()

Alma Cogan (2019) (S01E09) 

Alfred dostane ponuku ako sa môže dostať z väzenia jednak od svojich priateľov jednak od koruny. Pristúpi na druhú a tak dostane za úlohu zabiť lorda Harwooda pretože podpora jeho hnutia rastie viac ako vláda očakávala. Na mieste sa mu však do cesty pripletú starí známi a okrem toho sa od mamy dozvie že jeho otec má rakovinu...a ďalšie politické ťahy v pozadí, zdá sa že mysteriózna anabáza s Crowleyom slúžili iba na to aby sa viac zblíťili Martha Kane a Thomas Wayne... ()

Reklama

Reklama