Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Teenage serial typu BH 90210 alebo Dawsonov svet. Hlavny hrdina je Milo Ventimiglia, ktory sa prestahuje do Kalifornii, kde nastupi na strednu na ktorej okrem neho su len dalsi dvaja chlapci (Kyle Howard, Chris Evans). Medzi hlavne postavy este patria 3 dievcata (Margot Finley, Allison Mack, Lindsey McKeon). No a postupne sa z nich vykrystalizuju 3 páry. Natocilo sa len 8 dielov, kym tento skvele rozbehnuty serial zrusili. Nebralo sa to tak vazne ako BH a v serialy bolo aj dost vtipnych scen. Az na hlavnu liniu mezi Milom a Margot sa ostatne linie stihli celkom dostatocne uzavriet. Snad tento prijemny serial este niekedy Markiza s ich kvalitnym SK dabingom odreprizuje. 8/10. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

tie 3 hviezdičky sú skôr za obsadenie a niekoľko poderaných scén. lebo ako príjemne sa to začalo, tak to ku koncu celé spackali ()

Eruwen 

všetky recenzie používateľa

Skvělá oddychovka se spoustou vtipných scén, zpočátku opravdu podařené, ale.. ano, vztahy jsou složité, ale tohle mi přišlo na konci opravdu překombinované a tak to utnuli, protože už nevěděli, jak se z toho vymotat. Na druhou stranu, ten otevřený a v podstatě smutný konec je zároveň i velké pozitivum. Začínající Ventimiglia a Evans tam jsou jednoduše skvělí a dodávají krátkému seriálu ten správný punc teenagerské oddychovky. Takže celkem zasloužené 3 hvězdy. ()

pseudo 

všetky recenzie používateľa

příjemná letní oddychovka. jako teenage seriál není opposite sex špatný, má vtipný nápad a několik velmi povedených momentů. hlavní síla je v hercích, kteří hrají opravdu uvěřitelně. milé, ale ke tleskání vestoje to není. ()

Reklama

Reklama