Reklama

Reklama

Monk - Série 5 (2006) (séria)


Pán Monk a mŕtva mŕtvola muža (S05E15)

(epizóda)
  • Česko Pan Monk a opravdu, opravdu mrtvý chlap (viac)

Obsahy(1)

V San Franciscu je brutálne zavraždený pouličný spevák, ktorý sa o polnoci vracal domov. Vrah zanechal na mieste odkaz, že v najbližších 36 hodinách znova zaútočí. Ďalšie prepadnutie sa v tú istú noc stalo v blízkosti benzínovej pumpy. Z neďalekého parku sa sem doplazila ťažko zranená mladá žena, Jean Garnettová, a krátko na to zomrela. Prípadu sa ujíma federálna polícia. Má k dispozícii najmodernejšiu technológiu a Monka, ktorý využíva túto príležitosť, aby sa zoznámil s počítačom. Spôsobí však zmätok rozosielaním e-mailov, a tak je z účasti na vyšetrovaní vykázaný. V nasledujúci deň však prípad vyrieši. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvělá parodie na CSI kriminálky, kdy stará dobrá detektivní práce vítězí nad tunou moderní techniky. Já osobně mám CSI rád (tu původní), ale tam i přes záměr na techniku detektivové nepřestávají používat i svůj mozek - což zdejší federálové evidentně zapomněli. Alespoň se svou moderní technikou nakonec sejmuli vraha. Jinak Randy jako pouliční zpěvák neměl chybu, kapitánova reakce pobavila stejně tak. ("Problém je, že teď ho chce zabít mnohem víc lidí než ten vrah. Třeba já.") Jinak jeden z mála dílů, kde záporáka skoro neuvidíme. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Když v 18. minutě Monk (Tony Shalhoub) čistí vysavačem notebook, monitor se náhle sám o pár stupňů sklopí. Monk to být nemohl, takže jej evidentně sklopila zblízka zabírající pohybující se kamera. (Amper01)
  • Když ve 20. minutě Monk (Tony Shalhoub) otevírá CD-ROM mechaniku u notebooku, sklenice s vodou je při pohledu kamery shora v jiné pozici než předtím. (willy1)

Reklama

Reklama