Reklama

Reklama

Život Davida Galea

  • Česko Život Davida Galea (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Davida Galea, muže pevných morálních zásad a kultivovaného profesora filosofie, studenti velice obdivují. Profesor Gale se zapojil do hnutí, které sleduje všechny aspekty a dopady soudních rozhodnutí, v nichž padne trest smrti. Je zásadním kritikem "absolutního trestu". Podivnou souhrou okolností je tento výjimečný člověk sám odsouzen za znásilnění a vraždu a v cele smrti čeká na popravu. Tři dny před jejím termínem se profesor rozhodne dát exkluzivní rozhovor ambiciózní reportérce Bitsey Bloomové a zveřejnit svůj příběh. Souboj s časem a honba za pravdou může začít. Z Bitsey i z jejího asistenta se stávají opravdoví detektivové, kteří nakonec odhalí celou záhadu kolem profesora Galea.

Slavný režisér Alan Parker (Evita, Andělin popel) natočil s dvojnásobným držitelem Oscara Kevinem Spaceym (Americká krása) strhující kultivovaný thriller, který napne nervy diváků až do poslední chvíle. "Života Davida Galea" dospěje k fantastickému rozuzlení. Ve fiktivním příběhu, plném otázek a překvapivých řešení, uvidíme i hvězdu Titaniku Kate Winslet v roli investigativní reportérky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Dvojirakri

Dvojirakri (hodnotenie, recenzie)

Kevin je skvělý herec, jak si tam podal tu studentku, to byla vynikající kreace, když víme že si tak radši dával chlapy...

 (hodnotenie, recenzie)

je to dost dobry film. skuste si  pozriet ( pošli to dál ) s Kevinom

Dejna

Dejna (hodnotenie, recenzie)

Tak tohle mě dostalo, dávám plný počet! Spacey je prostě frajer a Kate Winslet se mi tu taky moc líbila.. A s tím kufříkem na konci jsem to sice úplně nepochopila, ale po chvilce surfování po imdb jsem si udělala jasno :-))

Patrac999

Patrac999 (hodnotenie, recenzie)

Docela by mě zajímalo, jestli se ta scéna s Kate Winslet a igeliťákem natáčela naživo, nebo to bylo sestříhané, protože mám pocit, že na to aby to bylo nahrané, to bylo až moc realné

MATG

MATG (hodnotenie, recenzie)

Epickosť a napätie do poslednej chvíle, film veľmi dobre spracovaný no nedá mi poznamenať výkon hercov, také nemastné, neslané nič emocionálne vypäté, až na pár slzičiek Kate Winslet.

hroch1999

hroch1999 (hodnotenie, recenzie)

ako ja neznasam tieto liberalne sracky! .. navyse som uz asi od dvadsiatej minuty tusil (ako sa ukazalo, spravne), ako to cele skonci.

levhart

levhart (hodnotenie, recenzie)

Tak na tenhle film jsem se hodně těšil hlavně proto,že tam hraje můj oblíbenec Spacey.Ten mě opět nezklamal.I když byl konec celkem originální,myslím ,že to bylo trošičku moc vykonstruované a překombinované.I přesto mám celkový dojem z filmu pozitivní.

anal_storm

anal_storm (hodnotenie, recenzie)

sorry ja mam vlastnu slovencinu (niesom Slovak povodne Francuz) pravopis atd pre mna nic neznamena hlavne je ze to co chces napisat ti druhy rozumie :)....co ja viem podlamna Kevin hra tie role vzdy rovnako akoze rovnako posobi vo vecsine filmou ...akoze je to dobry herec ale tych uloh co mal bolo az moc podobne stvarnenych skoro totozne...som silny zastanca tresnu smrti a tie kydy co tam hovorili tak to nebolo moc presvedcive...som zastanca toho ze film ti ma nieco dat a tento film mi nic nedal...obeta za to aby si docielil clovek svoj nazor je pekna vec ale v tomto pripade bezvyznamna...

shisho

shisho (hodnotenie, recenzie)

anal staci pozriet na tvoj nick a symptomy dysgrafie a vidim ze "hlupi" si ty...

Pretenderi

Pretenderi (hodnotenie, recenzie)

Odsúdiť niekoho na smrť a po čase sa dozvedieť, že bol skutočne nevinný je dosť kruté,umrieť,aby ostatní pochopili ...Kevin Spacey to zahral vynikajúco,bolo to presvedčivé.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

takze kevin spacey otom vedel ze sa ta zena zabila ? a to bol jeho ciel aby dokazal ze bol nevinny a dostal trest smrti ? ?? aby stornovali tim trest smrti ? ano podla mna to bolo tak inak to byt nemohlo.. 80 %

tomi114

tomi114 (hodnotenie, recenzie)

Tento film ma velmi prekvapil. I ked ku koncu som uz vedel dopredu, ze kto je v tom vsetko zapleteni, aj napriek tomu si myslim, ze 5 hviezdiciek si absolutne zasluzi. Perfektna krimi drama, v ktorej vsetko do seba zapadalo. Mne sa pozdava ze Kevinovi Spaceyimu rola profesora naramne sedi, nie len v tomto filme. Film sam o sebe je dost dlhy, ale nelutujem ten cas straveny pri nom.

Miluska77

Miluska77 (hodnotenie, recenzie)

prvy krat som Kavina videla prave vo filme Seven. Odvtedy ho mam velmi rada. Tento film na mna velmi zaposobil a obaja ako Kate tak aj Kavin boli velmi dobry. 100%

 (hodnotenie, recenzie)

ted sem se dodival a musim rict ze uz dlouho sem nebyl tak napjatej u kriminalky.Vlastne naposledy vcera kdyz davaly na prime Sedm,kde mimochodem hral taky Kevin Spacey.Rozhodne sem se bavil a to je hlavni. :O) 90%

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Alan Parker

Zemřel režisér Alan Parker

31.07.2020

Po dlouhé nemoci dnes ve věku 76 let zemřel věhlasný britský režisér, scenárista a producent Alan Parker. Smutnou zprávu potvrdil Britský filmový institut. Parker začínal v 70. letech jako tvůrce… (viac)

Reklama

Reklama