Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätnásť rokov po vražde svojho syna je zdravotná sestra Anna Dean súdená v Edinburghu v nezvyčajnom spore - ale kto je súdený a kto je v skutočnosti obeť? Šesť mesiacov predtým bol na Halloween brutálne napadnutý vodič autobusu Craig Myers. Zistí sa, že bol na internete obvinený z toho, že jeho skutočné meno je Eddieho J. Turner, čo je notorický známy vrah Anninho syna. Za rozpútanie vášní stojí zrejme Anna a začína sa tak prvý deň súdneho konania. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (4)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Fajnovy, pomerne napijnavy a emocionalny otvarak. Ja jasne, ze matak bude reagovat na prvu a i mozno prehnate, takze to ma nerusi. Ani snazivy zahorknuty detektiv s rozbitym vztahom. Skor chalan buducej "pravnicky" je s tym svojim uskocnym uskrnom moj typ na to, ze ma nieco s pripadom spolocne. Som zvedavy, ci sa mylim. 75% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K úvodním epizodám seriálů zaujímám většinou spíše neutrální, tříhvězdičkové hodnocení, ale první díl The Victim na mě jaksi zapůsobil. Pochmurná ostrovní atmosféra, neměl jsem tucha, kdo lže, a kdo ne, zajímavé herecké obsazení i dobrý námět mě oslovily, a ještě ke všemu na mě herci mluvili skotsky. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

krapet překombinované , zřejmě úmyslně ,aby divák jaksi vybudil mozkové buňky a ne jen laxně konzumoval co vidí.A ano ve vedlejší roli internet.Kde se spustí lavina tezí k tématu barvy  dětské stolice počínaje a lynčováním člověka konče.Nebo nekonče?! ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama