Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komerčná vesmírna spoločnosť ohlási veľkú novinu. Pre rozhodnutie, kto bude veliť misii na Mars, nastanú personálne zmeny. (Apple TV+)

Recenzie (8)

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moje tempo sledovania tohto seriálu - cca jedna epizódka za mesiac, absolútne neprislúcha napätiu a stupňujúcemu sa konfliktu záujmov hráčov vesmírnych pretekov. Dev Ayesa ako veľmi osviežujúca alternatíva Elona Muska svojím pokojným vizuálom no za to dynamickým konaním príjemne posúva dej dopredu. Jednoznačne zatiaľ jedna z najsympatickejších postáv seriálu. O divákove nervy sa za to postará ešte stále nevyspelý Danny Stevens. Konflikt naberá na rýchlosti, opäť sa súťaží o nové dôležité prvenstvo, skrátka - ide do tuhého. Mimochodom, celkom sa to podobá na dnešný svet a to, ako sú rozostavené figúrky na hracom poli súčasných vesmírnych pretekov. ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvojka má skvělé tempo a spád. V NASA se začínají dít věci a dochází i k velkým a hlavně nečekaným změnám. Potěší i alternativa vizionáře Elona Maska. Sice v provedení tmavé barvy pleti, ale to vůbec ničemu nevadí. Obsahově to poměrně dobře reflektuje soudobou situaci. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama