Reklama

Reklama

Dokonalé rande

  • USA The Perfect Date (viac)
Trailer

VOD (1)

Aby si vydělal na univerzitu, vymyslí aplikaci, ve které nabízí své služby falešného partnera. Ale když se objeví opravdové pocity, trochu se to zkomplikuje. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (42)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Perfect Date" je dokopy asi všetko, čím by už dnes romantické komédie byť nemali. Priemerne spracovaný film s miliónkrát obohraným príbehom, otrepanými konfliktmi a predvídateľným dejom od A po Zet. A takisto tomu ani nepomáhajú nezaujímavé postavy, plus hlavný hrdina, ktorého by ste niekedy najradšej poriadne nakopli. Ničím to neprekvapí. Ani raz. Všetko je to vopred ukážkou starých šablón, ktoré poznáme už veľmi dobre. Myslím si, že film vyzerá celkom dobre, občas je tu dobrá hláška, ktorá pobaví a hlavne má jednu dobrú postavu. A tou je Celia v podaní Laury Marano. Je sarkastická, je vtipná, no súčasne má aj dobré srdce a pôsobí ako jediná osoba, ktorá je reálnou postavou a nereprezentuje nejaký typický stereotyp. A je vtipná. Takže jej dávam v tomto veľké plus. Sú tu aj dobré scénky ako napríklad keď má náš hlavný hrdina pohovor na Yale, z ktorého nakoniec vzíde, že by si s riaditeľom mohli vymeniť poháre domáceho medu. To je veľmi originálne a vtipné. Uznávam. Inak však nemám moc pocit, že by bol film nejako výrazne vtipný. Občas som sa posumial a vyšiel zo mňa menší smiech, no poriadny rehot zo mňa film rozhodne nedostal. Je to strata času? Popravde si myslím, že aj áno. FIlm je viac-menej neškodný, pozerateľný a dokážem povedať, že je okey, no myslím si, že existuje také veľké množstvo spracovaní tohto príbehu len v inom kabáte (a oveľa lepšie), že nie je veľa dôvodov na to, aby som film vyzdvihol. Na jedno pozretie ak máte radi filmy tohto typu v pohode. Ale to je všetko. A aj tak si nie som úplne istý, či budete s výsledkom spokojní. Najmä z titulu, že hlavný hrdina je v určitých momentoch skutočný sebecký blbec. Hodnotenie: C ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Typická americká romanťárna s velmi nesympatickým Noahem Centineoem v hlavní roli. Noah mi není sympatický ani jako herec, ani jako člověk, takže ve filmech ho nerada vídám. A tady má navíc hlavní role, což pro mě byla muka. Laura Marano naopak skvělá, chvílemi mi připomínala Millie Bobby Brown. Příběhově je to ale hodně slabé a dost předvídatelné, nic originálního a světoborného. Viděla jsem daleko lepší, vtipnější a originálnější. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Neviem, kto pridáva na tomto portáli k hercom fotky, ale mal by prejsť totálnou revíziou svojej "práce". Niektorí tu majú fotku 50 rokov starú, prípadne aj aktuálnu, ale ako by zachytenú paparazzim pri sraní, blití, masturbácii a podobných súkromných záležitostiach. Takej Laury Marano som sa pri čsfd fotke jednoznačne zľakol a vo filme vyzerala ešte horšie, čiže tu to vôbec nekorešponduje s realitou. Nech tu stádo teenagerov slastne ochká koľko len chce, ale tie oči má fakt divne neforemné v porovnaní s formou tváre. Ako by ju niekto nakreslil náhodne na počítači. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Obyčajná teen komédia, ktorá sa ale vôbec na nič nehrá, je veľmi príjemná na pozeranie a na konci z toho máte ohromne feel good pocit. Herci sympatickí, zápletka ohraná, ale to mne vôbec nevadí. Ubehlo to riadne rýchlo a nudné miesta to snáď nemá. Samozrejme chyby sa nájdu, a pre staršie publikum to rozhodne nie je. Ale kto má rád také tie klasické teen hovadinky, bude sa baviť. U mňa za 4*. ()

ChrisBa 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabé.. napriek tomu, že ústredná dvojica je sympatická(základný prvok akéhokoľvek romantického filmu). Prepracovanosť postáv a ich vzťahov je takmer nulová, vôbec netušíme prečo je Celia "divná", kamarátstvo hlavného protagonistu s priateľom gayom nie je zobrazené vôbec na žiadnej scéne, aby sa potom riešil ich dramatické odlúčenie.. Navyše celé je to akési bez emócií, suché, za čo môže zrejme tragická réžia a strih. Naozaj som sa nudil... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama