Reklama

Reklama

The Greatest American Hero

(seriál)
USA, (1981–1983), 36 h 29 min (Minutáž: 46–95 min)

Tvorcovia:

Stephen J. Cannell

Hrajú:

William Katt, Robert Culp, Connie Sellecca, Michael Paré, Faye Grant, André the Giant, Bob Saget, Marianne Muellerleile, Jeremy Kemp, Dennis Burkley (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(44)

Recenzie (3)

Petike 

všetky recenzie používateľa

Náramne podarený (tragi)komediálny seriál o obyčajnom chlapíkovi v nedobrovoľnej roli superhrdinu. Videl som zatiaľ len pilot a niekoľko dielov, ale už chápem, prečo sa to v porovnaní so stovkami iných seriálov 80. rokov stalo v USA televíznou klasikou. :-) ()

Iker.. 

všetky recenzie používateľa

Seriál, který je u nás poměrně neznámý, ale v Americe se stal hitem ( to můžeme vidět i v TBBT, kde Sheldon nosí často trička se znakem největšího Amerického hrdiny ). Seriál nám ukazuje jak je důležité neztratit manuál, když dostanete oblek, který vám dává nadpřirozené schopnosti od mimozemšťanů :-)) ()

Reklama

Louie 

všetky recenzie používateľa

Je to už celkem dávno, co jsem tenhle seriál viděl, ale jako hodně malej kluk jsem ho miloval, i když jsem měl jen pár dílů na VHS a celkem úspěšně mu konkuroval Knight Rider... Lehká parodie na Supermana, která ve své době slušně šlapala... Dneska by to nejspíš bylo už úplně jinak... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama