Reklama

Reklama

Hudson a Rex

(seriál)
Trailer
Kanada, (2019–2024), 74 h 40 min (Minutáž: 39–44 min)

Hrajú:

John Reardon, Mayko Nguyen, Justin Kelly, Craig Arnold, Kristin Booth, Greg Hovanessian, Samora Smallwood, Aris Athanasopoulos, Zarrin Darnell-Martin (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(104)

Obsahy(1)

Detektív Charlie Hudson, pracuje na oddelení kriminálnej polície v nádhernom prímorskom meste St. John´s, ktoré leží na kanadskom ostrove Newfoundland. Pracuje v tíme skvelých kolegov, na ktorých sa môže vždy spoľahnúť. Je to napríklad forenzná vyšetrovateľka Sarah Truongová, technický analytik Jesse, ktorý je doslova počítačovým géniusom, alebo jeho nadriadený Joe Donovan, ktorý nepodlieha tlakom a všetko rieši s rozvahou. Charlie Hudson má však niečo, čím sa odlišuje od všetkých ostatných vyšetrovateľov – verného parťáka, špeciálne vycvičeného nemeckého ovčiaka, Rexa. Je to nesmierne bystrý pes, ktorý sa vie nenápadne pohybovať medzi podozrivými a tým napomáha odhaľovať zločiny. Okrem toho, že je neodmysliteľným pomocníkom pri vyšetrovaní, tvorí aj srdce celého tímu vyšetrovateľov a vnáša do neho pohodu a priateľskú náladu. (RTVS)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (6)

ac1976 

všetky recenzie používateľa

Rex verzia Kanada, rasová kvóta splnená, dej tuctový, najinteligentnejší výraz má Rex. Bolo to nutné? 1* za toho krásneho NO. ()

meda2016 

všetky recenzie používateľa

30% Sesypeme, co už nápaditě přináší všechny krimi-seriály, a něco z toho vyleze. Hlavně rychlé nápady, rychlá řešení, rychlé schopnosti Rexe a kriminalistů. Ano, něco z toho vylezlo. Zbytečnost šlápla příběhu na krk. ()

Galéria (821)

Reklama

Reklama