Reklama

Reklama

Buffy, premožiteľka upírov - Série 6

(séria)
USA, (2001–2002), 15 h 52 min (Minutáž: 43–83 min)

Tvorcovia:

Joss Whedon

Hrajú:

Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Anthony Head, Emma Caulfield Ford, Michelle Trachtenberg, James Marsters, Robert Vito (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(21)

Obsahy(1)

Uplynulo 147 dní od doby, co se Buffy obětovala. Ale Willlow má plán, jak ji vzkřísit. Za pomoci Xandera, Tary a Anny provede nebezpečný rituál. Tentokrát jim to vyjde. Jenže je v tom vždycky háček a s Buffy se do Sunnydale dostane nové zlo... (Varan)

Recenzie (3)

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vážně výborná šestá série řeší vztahy mezi jednotlivými postavami a vnitřní boje mezi nimi více než kdy předtím. Až do "Dark Witch" stojí zlosynové za starou belu, přesto dokázali napáchat pěknou paseku. Závěr je ovšem naprosto fantastický. Navíc je skvělé sledovat Spika, který se snaží získat svou lásku. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Na to, že vymysleli tak silné pokračovanie, nemala séria bohvieaký rozjazd. Buffy bola v depresií a mal som pocit, že aj tvorcovia s ňou... Alebo mi tá dlhá prestávka neprospela a už ma to nebaví, zľakol som sa. Predsalen napredujem s tým seriálom už skoro 20 rokov a zrejme som sa aj sám akosi vyvinul.. Našťastie to bolo zrejme iba preto, že Joss Whedon potreboval viac síl na vytvorenie muzikálového dielu ONCE MORE WITH FEELING, ktorý je právom ospevovaný, aj ako samostatný kus, no napriek akejsi nevyrovnanosti série rozhodne ani zďaleka jediný šokujúco virtuózny - viz NORMAL AGAIN, kde sa celý Buffyin život javí ako výplod chorej mysle a rozhodne dokáže nalomiť aj diváka, aby si myslel, že sa to celé následne podeje kamsi do WTF. Čo sa vývoja postáv týka, dokáže naďalej tak úžasne odrážať moje vlastné dilemy, že som sa napokon v dianí silno zaangažoval. Jedná sa samozrejme o pokračujúcu Spikovu premenu, ktorá provokuje a dráždi, pričom Spike samotný zostáva ďaleko najviac cool hoci je vláčený z poníženia do úbohosti... A parodickí záporáci, ktorí boli zo začiatku výnimoční iba tým, že by ich nikto nehľadal, predstavujú nielen ďalší príklon ku komiksu, ale napokon to najhoršie, najzákernejšie zlo, s ktorým sme sa v seriáli stretli - zlo vychádzajúce zo strachu a zbabelosti. S ním a slabosťou zoči-voči dospelému životu sa ostatne potýkajú aj všetci ostatní... ()

Reklama

Galéria (79)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o nejméně oblíbenou sérii samotné Sarah Michelle Gellar (Buffy). Důvodem je, že se jí nelíbil vývoj postav a změna natáčecího procesu, kdy produkce poprvé upustila od každodenního natáčení. (hrumsrt)

Reklama

Reklama