Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Sunnydale se vrátil Oz, který se v minulých měsících pokoušel ovládnout vlka v sobě. Na Willow teď je, aby si vybrala mezi starou láskou a čerstvě se rýsujícím vztahem s Tarou. Adam se spojí se Spikem. (ArsenalEagle)

Recenzie (4)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oz sa nám konečne vrátil! Prešiel si za ten čas značnou zmenou. Navštívil rôzne kúty sveta a vďaka tejto púti si prešiel celou transformáciou mysle a tela. Naučil sa sebaovládať a skrotil svoju vlkodlačiu časť. Preto sa už cítil plne pripravený navštíviť Willow a pokúsil sa o obnovu ich vzťahu. Ten moment, keď sa znovu ukázal Oz bol neskutočne emóciami nabitý a výraz na Willovine tvári bol nezabudnuteľný. Chémia medzi nimi bola stále intenzívna. Ale už bolo príliš neskoro pre Oza, pretože Willow sa už cez ich vzťah zvládla preniesť. Willow si po rozhovore s Buffy prvýkrát priznala, čo cíti ku Tare. A o to bola scéna medzi Willow a Tarou silnejšia. Ani záverečná rozlúčka sa nezaobišla bez emócií. Za mňa jeden z najsilnejších momentov celého seriálu. Zbohom Oz, budeš mi nesmierne chýbať. "I was waiting. I feel like some part of me will always be waiting for you. Like, if I'm old and blue-haired, and I turn the corner in Istanbul and there you are, I won't be surprised. Because...you're with me, you know?" ()

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A pak že Riley není dobrej... Plukovník: "Místo plnění rozkazů se taháte s Přemožitelkou a její partou anarchistů. Co jste zač, vojáku?" O něco později: "Jste mrtvý muž, Finne!" Riley: "Ne, pane. Jsem anarchista." (BTW, Goodbye to Oz, part 2. We will remember.) ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama