Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex s Cordelií je napaden u Buffy doma. Buffy se setkává s cizí přemožitelkou a Angelovi nezbývá příliš času. Přemožitelky ho musí zachránit, než bude příliš pozdě. (ArsenalEagle)

Recenzie (4)

Kacitr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak ty červy byly pěknej hnus. Vzniká nám nečekaný pár - vážně, čekala jsem nějaký twist, že s Xanderem skončí Buffy (haha). A taky se objevuje Angela. Buffy si dělá starosti o budoucí povolání a mě tak napadá (tentokrát bez legrace), co takhle práce na hřbitově? ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže situácia sa má tak, že existujú dve Slayers v rovnaký čas. Buffy smrť, aj keď iba na krátky čas, malo na následok to, že bola do boja proti silám zla povolaná ďalšia Slayer a to Kendra. Páčilo sa mi, v akom kontraste boli voči sebe. Buffy dáva emóciám voľný priebeh, narozdiel od Kendry, ktorá sa snažila zo všetkých síl čo najviac emócie potláčať. Som rád, že sa Spikeovi aspoň z časti podarilo aplikovať jeho plán. Neskutočne som si ho obľúbil a plne s ním sympatizujem. Aj keď mi bolo ľúto Angela, že na to doplatil práve on, ale na druhú stranu musím uznať, že Angel vie, ako vytočiť Spikea z miery. Drusilla si najprv pohrala s Angelom, z ktorého neskôr nabrala silu. Záverečná ačná sekvencia bola opulentná. Všetko to bolo tak epický naaranžované. A Xander a Cordelia vážne prekvapili. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama