Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za Gilesem přijíždí starý známý, který s sebou přináší i knihovníkovu temností zahalenou minulost. Společně s partou musí napravit své dávné činy, nebo zemřou další lidé. (ArsenalEagle)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Gilesova minulosť je síce temná, no nie až taká hustá, aby sa dala krájať. Na humor sa dá spoľahnúť a city sú ťažené cez sklamania postáv, no záver nie je až tak zdrvujúci, akým chcel byť. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne sa objasnilo to tajomno, ktoré sa točilo okolo Gilesa. Jeho nejasná minulosť bola napokon odhalená. Ukázalo sa, že aj Rupert má temnú stránku, na ktorú nie je hrdí. Buffy si uvedomila, že aj Giles je iba človekom so všetkými chybami. Chudák Rupert, nejak mu to nevyšlo, určite nezamýšľal všetkých takto vystaviť bezprostrednému nebezpečenstvu. Táto epizóda zmenila môj pohľad na jeho postavu, z nášho pedantného Gilesa sa vykľul dosť badass Ripper. Tiež zásadnú úlohu zohrali Ethan a znamenie Eyghon. Avšak Angel sa s tým popasoval veľmi dobre a celú vzniknutú situáciu dokázal zachrániť. A akčné scény, kde spolupracovala Buffy s Angelom, ozaj krásne vynikli. ()

Reklama

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama