Reklama

Reklama

Gunsmoke

(seriál)
USA, 1955, 233x25 + 402x50 min

Réžia:

Bernard McEveety, Mark Rydell, John Brahm, Jesse Hibbs, Joseph H. Lewis (viac)

Predloha:

John Meston (rozhlasová hra)

Scenár:

Bethel Leslie, Charles Marquis Warren, Daniel B. Ullman, Gil Doud (viac)

Hrajú:

James Arness, Amanda Blake, Milburn Stone, Ken Curtis, Dennis Weaver, Buck Taylor, Burt Reynolds, Pat Hingle, Glenn Strange, Dabbs Greer, Bette Davis (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Maršal Matt Dillon (James Arness) pôsobí ako šerif v mestečku Dodge City na Divokom západe. Ľudia žijúci na tomto území majú zväčša ťažký život, a pretože zákon a poriadok im málokedy v minulosti pomohol, často zavedené pravidlá nerešpektujú. Ako predstaviteľ zákona musí Dillon riešiť problémy, ktoré sa objavujú deň čo deň: krádeže dobytka, pištoľnícke súboje, bitky, premyslené a menej premyslené podvody s pozemkami a iné aktivity na hrane alebo za hranou zákona. Aby si s nimi poradil, potrebuje si vypracovať bystré pozorovateľské schopnosti, premyslený úsudok a odvahu zakročiť, keď je to potrebné. Našťastie, ani jedna z týchto vlastnosti maršalovi nechýba. (Incantator)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
TONYSN DVD
22.07.2015
SirAnton DVD
29.04.2013
bielyotec Iné
16.05.2008

Súvisiace novinky

Brad Pitt opět sahá po koltu

Brad Pitt opět sahá po koltu

07.02.2010

Je totiž hlavním kandidátem na ústřední roli v celovečerním filmu inspirovaném slavným westernovým seriálem Gunsmoke. Pokud nabídku přijme, na rozdíl od psance v Zabití Jesseho Jamese atd. si zahraje… (viac)

Reklama

Reklama