Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivan Warding (Theo James) je nadaný, zdvorilý  a náročný zlodej, ktorý sa špecializuje na krádeže umeleckých diel. V Los Angeles tento špinavý biznis vynáša, ale on chce z kola von. Elyse Tibaldi (Emily Ratajkowski) je ctižiadostivá herečka, ktorú prenasledujú vlastné hriechy v Hollywoode, rovnako ako hora dlhov. Týchto dvoch prefíkaných, sexi cudzincov niečo k sebe priťahuje ako magnet a čoskoro spoja svoje sily. Spoločne vymýšľajú poslednú trúfalú lúpež, ktorá by ich oslobodila od ich povinností. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, kde základ scenára nie je zužitkovaný na takej úrovni, akú by si zaslúžil. Scenár s klasickým obsahom, ale nič nebránilo k tomu, aby do toho zakomponovali zopár nečakaných zvratov. Jednotlivé scény sú neskutočne zjednodušené, v podstate bez žiadneho napätia. Neefektívne využitie herca E. („Runkle“) Handlera vo vedľajšej roli. Najviac asi vadí, že to celé chcú (opäť) predať vizuálne neodolateľnou E. Ratajkowski. P.S.: Raz by som rád videl E. Ratajkowski vo filme, kde bude mať (skutočnú) hlavnú postavu a kde môže preukázať (skutočné) herecké schopnosti a len vo veľmi malej miere bude spoliehať na svoje krivky. Čo myslíte, dočkáme sa niekedy niečo takého? Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Já mám dojem, že podobných filmů už jsem pár viděl a ještě asi na pár podobných natrefím. Ničím výrazné, ničím mimořádné, velmi snadno zapomenutelné. Poněkud mi vadilo, že jsem se za celou dobu nedozvěděl, proč vlastně maník krade umělecké předměty, sice víme, že to bylo na umoření dluhů po tatovi, ale proč. Irééénko, já sa ptám proč?!? A Emily tu působí tak nějak jako drahej věšák na hadry. ()

Reklama

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Celé je to naozaj také nemastné-neslané. Príbeh neponúka nič nového, chýba napätie a emócie. Ide o nejaké lúpeže, ktoré majú byť údajne sofistikované, ale aj ich podanie je suché, sterilné a toporné. Toporné to nie je pri pohľade na Ratajkowski, hlavne keď ukáže, čo skrýva. Aspoň sa na ňu fajn pozeralo. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Gýčový, novou dobou zmagorený trendový odľahčený snímok bez napätia a šikovného plánu, kde v ústrednej dvojici fandím skôr pohľadnému chlapovi, ako umelej Rajtakowski, ktorá slúži len na rajcovanie (mňa nie, tu som na Thea) ale nie na herecké kreácie. Jednoduchší dej už ani nemôže byť, a kde sa inde bavíme sofistikovanou zábavou (Ocean, Logan Lucky...), tu nudou obrastená forma a udupaný dej pomaličky, bez emócií plynie ďalej. Každú scénu budeš rozumieť, prečo ju nechal stáť vonku, kto je ten černoch, prečo ho zvádzam, reči agenta FBI. Lenže aspoň ja som sa pri tom cítil nevzrušene, sterilne. Tiež sa tu ťaží prežitie z nahrávky, ale pojem nahrávka nahrávky definuje aspoň zatiaľ Bessonova Anna. Zlodeji a klamári je zástupca trendového snímku, kde všetci sú sexi, nikto sa neumaže, drahé autá a pod. Len pod týmto holá prázdnota. (videné 31.03.2020, BDrip) ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nechal som sa nachytať názvom a obsadením. Nemastné neslané, také nijaké. Milka čím ju viac vidím hrať, tým sa vo mne viac usádza presvedčenie, že herecký talent jednoducho do vienka ku kráse nedostala. Preto to kompenzuje aspon dvoma vyzliekacími scénami a zábermi na jej úsmev v kombinácií s rôznymi časťami tela. A tu ani nič viac nepotrebovala. Zápletka je tak banálna, lúpeže prevedené bez nejakej prípravy, bez nejakej sofistikácie, bez niečo, čím by nás chceli ohúriť. Tak to sklzne do romantického výplachu, ktorý nemá nič spoločné s proklamovanou drámou alebo krimi. Sklamaný som. 2 z 5 ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (3)

  • Hitlerov autoportrét skutočne existuje aj vyzerá tak, ako vo filme. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama