Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barksdalova drogová parta si musí v západním Baltimoru hledat nové útočiště, bytovky Franklin Terrace byly zbourány při plánované demolici. McNulty se společně se zvláštní jednotkou snaží dostat Stringer Bella pomocí odposlouchávání jeho parťáka Propositon Joea. Radnice nepodpoří Danielsovo povýšení kvůli politickým ambicím jeho bývalé manželky. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Otvarák ďalšej sezóny nám dáva na známosť, že pôjdeme v šľapajách tej prvej a Gréci sa na scénu už asi nevrátia. Zato všetci starí známi dealeri, pokiaľ ešte nezomreli, áno. A asi si dosť užijeme aj Idrisa Elbu, ktorý bude musieť reagovať na nové podmienky v teritóriu, pretože epizóda začína demoláciou starých dobrých vežiakov, kde išiel obchod ako po masle. A máme tu aj nejakú tú smotánku, radnica a kravaťáci... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyborna rozbehova cast. Sme opat v uliciach, i ked cinziaky, kde sa drogy tocili, strhli na konci predoslej serie kvoli developerskemu projektu. Vyssie ranky v policii, inymi slovami politici a dohadzovaci flekov, dupu po podriadenych a mladsich idealistov posielaju kade lahsie. Policajny serzant v zavere, ktoreho dochodok je za chvilku, niekolkokrat pocas tohto dielu daval jasne najavo, ze vnima, ze sa PD alebo samotny Batlimore dostal do takych sraciek, ze sa toho dochodku uz nemoze dockat. Byvat s rodinou v tamtych miestach musi byt ozaj mizerna perspektiva a strach o deti. Moze byt. ()

Reklama

Galéria (31)

Reklama

Reklama