Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greggs v sobě najde odvahu označit "Little Mana" za jednoho ze střelců, Daniels a McNulty jdou za federály s důkazy o napojení některých baltimorských politiků na Barksdala. Barksdale však federály nezajímá, chtějí dostat pouze politiky. D'Angelo se nemůže po dvaceti letech vykroutit z placení úplatků policajtům. V Pitu, kde pochodeň přebírají společně s některými D'Angelovými praktikami Boddie a Poot, se opět rozhýbe obchod. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi ani niet čo vyčítať, skôr ide o to, ako ste vnímali sériu ako celok a potom ste s finále buď maximálne spokojní, alebo veľmi spokojní. Tí, ktorých by finále nebavilo, už aj tak so seriálom skončili skôr. Osobne patrím teda k druhej kategórii, finále v súdnej sieni som si užil, otvorené dvierka ma až tak nepotešili, mohlo to skončiť absolútne a do druhej série vstúpiť s čistým štítom. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

All in the game. V poslednych asi 10tich minutach nadherne zhrnute, k comu cele to vynalozene usilie bolo a ako sa obmenili pesiaci na sachovnici. Ze to zakoncil prave Avon bolo prijemnym odlahcenim tej neprijemnej pravdy, ze koleso sa jednoducho bude tocit dalej. Parada. Ziadna naivna blbostka. Potesilo ma, ze Kimi sa z toho pomaly vylizava. Metaforicky. ;) ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I want to start over. That's what I want. I don't care where. Anywhere. I don't give a fuck. I just want to go somewhere where I can breathe like regular folk. You give me that... and I'll give you them." Trpký koniec prvej série nesúci sa v znamení Pyrrhovho víťazstva. Prvá séria si ma napriek pomalšiemu štartu postupom času dokázala získať. Silný finiš korunovala táto epizóda, ktorá vyšetrovanie uzavrela, no napriek tomu je asi všetkým jasné, že slúži hlavne ako východzí bod pre pokračovanie... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama