Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(31)

Obsahy(1)

Je to už desítky let, co jeden hrdina z hvězd zanechal tenhle svět v míru. Teď musí povstat Ultramanův syn a ochránit Zemi před novou hrozbou z vesmíru. (Netflix)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (7)

Omnislash 

všetky recenzie používateľa

nic si nenalhavejme, je to tak leda ultradebilni. dej, zapletka, pribeh.. se pohresuji. choreografie bojovych scen je, jako bych ji tvoril ja. neni to lichotka. anime plne ve 3d je ohavne, ale chapu, ze tohle je subjektivni. co ovsem nechapu, je, proc to v dane situaci pusobi, jako by nektere animace mely 10fps. to mi u plne 3d pocitacove veci moc smysl nedava a misty to rve oci. postavy nejsou zajimave a za "morfujeme! ultraman!" by se nemusel stydet ani sailor moon.. mno dalsi sanci uz tomu asi nedam ()

Isag1 

všetky recenzie používateľa

Nič nemôžem viac k tomu seriálu dodať, veľmi pekne podané a zakončené, stále som uchvátený z tej animácie, ako sa v priebehu rokov vyvynula. Najskôr som si myslel, že tento seriál skončí po 1. sérii a to z dôvodu veľmi zlej zasekanej animácie, ale nevzdali sa tohoto seriálu a pokračovali naďalej aj skrz malé rozpočty a dopadlo to takto. Aj skrz tú animáciu je to pozerateľné a verte či nie, veľa podobných anime na to moc trpí a v porovnaní s týmto, je to horšie, ako by sme mohli čakať. Samozrejme, je tam ale zreteľný pokrok, tvorcovia sa poučili a opravili po čase. 4/5. Jedna hviezda dole za príbeh, ktorý bol viacmenej kostrbatejší a miestami prázdny, ale dalo sa to a není to rozhodne seriál, ktorý sa môže zahodiť len tak do koša. ()

Lukas222 

všetky recenzie používateľa

Otrasná animácia, kde zábery na nepodstatné scény s chodením sú perfektne plynulé a akčné scény trhané tak, akoby mal počítač pri renderingu Parkinsona. Pritom podobné seriály sú hlavne o akčných scénach. Príbeh nula bodov, ale čo sa tomu nedá uprieť, je všadeprítomná krv a násilie. Zostáva tak otázkou, komu je toto dielo určené. Deťom by som to nepustil (ani teenagerom nie), dospelý divák sa k smrti unudí. Slabota. ()

Víteček 

všetky recenzie používateľa

Choreografie soubojů jeden na jednoho je hezká a působí dynamicky, ale to je asi tak všechno. Snaží se to aktualizovat starou blbůstku pro moderní dobu, ale moc to nefunguje, Ultramenů je až moc a nejsou dostatečně zajímaví a příběh není nic světoborného. Lepší 2, ale je to spíš takový mírný podprůměr, který moc nestojí za pozornost. ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama