Reklama

Reklama

Spútaný motýľ

(seriál)
  • Turecko Hercai
TV spot
Turecko, (2019–2021), 158 h 15 min (Minutáž: 120–171 min)

Predloha:

Sümeyye Ezel Koç (kniha)

Kamera:

Ali Aslan

Hrajú:

Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, İnci Şen (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(69)

Hercai je o jednej veľmi vplyvnej rodine a mladej Reyyan, ktorá si myslí, že do rodiny patrí tiež… avšak mýli sa. Reyyan sa zaľúbi do Mirana a ten si ju chce zobrať za ženu. Správy o ich láske však niektorým ľuďom prekážajú a vo vzduchu visí pomsta. Svadba sa napriek tomu uskutoční, Miran a Reyyan zamýšľajú začať nový život v spoločnom dome, ale Miran hneď po prvej noci vzťah ukončí. Dôvodom je krvavý zločin z minulosti, za ktorý má zaplatiť práve nevinná Reyyan. Časom vyjdú na povrch nové a nové tajomstvá… Budú pre lásku osudné, alebo dajú ich vzťahu novú šancu? (TV Doma)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
metal.storm

metal.storm (hodnotenie, recenzie)

wdc

na slovensku to zjavne je, ja som myslela, že naša televízia nemá nič originálne a všetko musíte mať najprv vy, aby slovensko vôbec prišlo na to, že to existuje.

wdc

wdc (hodnotenie, recenzie)

Ten popis "Seriál plný tradic, lží" a následně zamračené ksichty v galerii obrázků nevypadají dobře. Jestli pak se to dostane i do českých televizí? :grinning:

na príspevok reagoval metal.storm

Reklama

Reklama