Reklama

Reklama

Pan nikdo

(seriál)
  • USA Nowhere Man
Akčný / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, 1995, 25x44 min

Tvorcovia:

Lawrence Hertzog

Hudba:

Mark Snow

Hrajú:

Bruce Greenwood, Megan Gallagher, John Hillard, Ted Levine, Michael Tucker, Karen Moncrieff, Michael Blain-Rozgay, Leon Russom, Sean Whalen, Peter Paige (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto dramatického seriálu je úspěšný dokumentarista a fotograf Thomas Veil (Bruce Greenwood), jehož existence se jedné noci změní k nepoznání. V restauraci na chvíli odejde od své ženy Alyson, a když se vrátí, zjistí, že zmizela a sní všechno, co dosud tvořilo jeho život. Tak začíná Tomova cesta do pekla. Stává se cizincem v neznámém městě - jeho peněžní karta zmizela v bankomatu, jakýsi hlas mu oznámí, že je sledován, a když spěchá do studia, kde jsou vystaveny jeho fotografie, zjistí, že jedna z nich zmizela, je to ta, která zachycovala popravu domorodců v jednom z válečných konfliktů Třetího světa. Rozhořčený Tom zjišťuje, že se ocitl uprostřed víru podivných událostí, které se ho snaží zničit. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

anderson 

všetky recenzie používateľa

"Muž odnikiaľ" je zvláštnym počinom reagujúcim na vlnu mystery sérií prvej polovice 90-rokov. Istý fotograf (po vzore Zväčšeniny) nafotí čosi, čo ohrozuje istých vysoko (naozaj veľmi vysoko) postavených ľudí. Sám netuší čo to tá tzv. hidden agenda vlastne je. Z hodiny na hodinu stratí totožnosť, manželku, priateľov, ... skrátka celý svoj život. Nočná mora, ktorá je x-tou mocninou osudu Angely Bennettovej sa rozbieha a on má v rukách len jediný tromf, onen film. Vlastne postupne ani ten nie. Napínavá story sa s pribúdajúcimi epizódami mení v nepravdepodobnú báchorku konkurujúcu azda len Melrose Place. RTL dokonca, kvôli katastrofálnej sledovanosti, po šiestich epizódach sériu zrušila. Ak to budú vysielať u nás, ešte sa na to pozriem a prehodnotím (možno to bude kandidát na odpad!). --- OBLUDNÁ PARANOIA V KOCKE (19.10.2004) ()

Indy21 

všetky recenzie používateľa

Konečně jsem to dokoukal. :) je pravda, že je to dost klišovité. A akční scény jsou ze staré školy. Jinak je to dost zajímavý kousek. Takže doporučuji. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama