Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (39)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Ach škoda takýchto borcov na tak prestrelený mafiánsko fantasy blábol. Záver bol kupodivu schopný aj trochu zatriasť emicionálnym stromčekom (Keď už na to pozeráš 10 hodín, bodaj by nie...) A niečo z toho na dosah popadalo, ale hlavne palec hore za tie martial scény. Aziati v tomto budú mať vždy oproti Holly vždy navrch aj keď urobia film s rozpočtom 2% bežnej hollyptákoviny. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Je prima, že když už t teda oficiálně vyšlo z módy, někdo pořád filmy o bojovém umění drží nad vodou. A myslím, že I. Uwais je ten nejlepší. Příběh ani postavy nejsou nijak extra originální, ale kouká se na to příjemně. Akce je skvělá a i když se dá vše tak nějak díl dopředu očekávat, baví. Průměrný akční výplach ,který je prostě sem tam potřeba. A K. Winnick to opět neskutečně sekne. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to fakt bohužiaľ hrozné béčko v tom negatívnom zmysle slova. Zámienky pre boj typu: dal si mi do jedla oriešky, poď sa biť, alebo tvoj xicht má príliš šikmé oči, vypadni odtiaľto, inak bum, bác. Ale čo iné sa dalo čakať od béčkarov typu Roel Reiné alebo Stephen Fung? Zápletka je proste nefunkčná. Keďže sa to odohráva v Čínskej štvrti v San Franciscu, tak sa to tam neustále hemží triádami a naviac je to okorenené o fantasy prvky vďaka ktorým postavy strieľajú firebally. A to fakt doslova. Občas sa dej nazrie aj do minulosti, aby sa akože prehĺbila nejaká mytológia o zabijákoch, ale je to podané tak strašne nezáživne, že od nejakej štvrtej časti som dej pretáčal a púšťal som si len bitky. Postavy sú tiež nevýrazné a je úplne jedno, že tu je niekoľko ázijských hviezd. Po hereckej stránke tie mizerné postavy neutiahnu. Striedanie Dacascosa a Uwaisa u hlavnej postavy mi pripadalo otravné. Dacascos je vo filme úplne zbytočný. No a bitky? Tie sú solídne. Občas trochu príliš dynamicky zostrihané, čo znižuje ich prehľadnosť, ale po choreografickej stránke je na čo pozerať. Le nže nie je ich dosť na to, aby sami o sebe utiahli seriál. A vlastne ani kvôli nim nemá zmysel so seriálom strácať čas. Na seriálové pomery sú dobre, ale behom celej série som nevidel chvat, ktorý by ma fakt nadchol, alebo niečo čo už jednotliví aktéri nepredviedli v iných filmoch v lepšom prevedení. Seriál Warrior ma síce po dejovej stránke tiež nebavil, lebo má nesympatické postavy, ale bitky má oveľa lepšie a kvôli nim si druhú sériu preklikám. U Wu Assassins kašlem aj na bitky a ďalšie diely si už nepustím. Uwaisa je pre seriály škoda. Snáď ešte stihne natočiť nejaký dobrý film, kým je vo forme. Seriál poteší snáď len Cibule v tom, že vo väčšej miere konečne dobývajú Hollywood. 4/10. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Začínalo to celkom dobre, hoci na môj vkus až príliš veľa postáv na rozbeh deja. Ale neskôr sa z toho stal akýsi čudný mišung, ktorý smerom ku koncu bavil čím ďalej tým menej. Jediné čo oceňujem boli vizuálne efekty a vzájomné súboje, ktoré neboli najhoršie. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám něco dokonale podělat. Kdo viděl první díl a vydržel nečekal určitě nic světoborného. Ale když už se tvůrci do něčeho takto prapodivného a odvážného pustili, měli jít klidně na dřeň únosnosti a zkusit z toho dostat béčkovou událost roku. Velké nesnáze v Malé Číně trochu jinak? Říkal jsem si. Ne. Celé to spadne časem do nudy, opravdu špatných tvůrčích rozhodnutí a i ten Iko ztrácí dech. A to jak v bitkách, tak vlastně ve všem. Když jsem u osmé epizody myslel, že se to zvedne, závěr bez špetky invence mě zklamal. 60 procent za odvážný, ale špatně provedený pokus. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (1)

  • 1. série se natáčela od 13. srpna do 20. listopadu 2018 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama