Reklama

Reklama

Klamal by som ti?

(relácia)
Komédia / Súťažný
Slovensko, 2019, 45 min

Obsahy(1)

Na obrazovky televízie Markíza prichádza nová zábavná šou plná veľkých prekvapení, v ktorej budú zaujímaví hostia odhaľovať svoje neuveriteľné tajomstvá. Diváci tak zistia, že aj seriózne pôsobiace osobnosti vystrájali detské lotroviny, majú zmysel pre humor a ich život je často plný nechcených trapasov. Moderátor Filip Tůma a stále kapitánky dvoch súperiacich tímov - Petra Polnišová a Zuzana Kubovčíková Šebová, si pozývajú do štúdia vždy dve dvojice divácky atraktívnych osobností. O to zaujímavejšie sú potom ich tvrdenia z osobného života, z ktorých niektoré sú neuveriteľnou pravdou a iné zas uveriteľným klamstvom. Súperiace tímy sa potom trefnými otázkami snažia odhaliť, či ide o reálne tvrdenie alebo o dômyselnú mystifikáciu. Postupne tak diváci budú počuť nielen neuveriteľné osobné historky, hostia tiež predstavia aj niekoho zo svojich často úplne nepravdepodobných priateľov či známych, alebo sa pochvália kuriozitou zo svojej domácej zbierky. Keďže sa vždy bodujú celé tímy, všetko sa zvyčajne rozhodne až v poslednom kole, ktorého sa so svojimi tvrdeniami zúčastňujú aj kapitánky tímov. Výsledné skóre však vôbec nie je podstatné, bodovanie je totiž vo výsledku iba čisto formálne. V šou Klamal by som ti? totiž platí ľahko modifikované olympijské krédo – nie je dôležité zvíťaziť, ale zabaviť sa. Samotné skóre jednotlivých tímov totiž prebíja elixír vtipných a šokujúcich výrokov jednotlivých hostí. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Melios 

všetky recenzie používateľa

Na Slovenskú produkciu celkom fajn relácia, ale na dlhšie pozeranie to nevidím. Raz za čas určite, ale až tak dobrý nápad, aby som si to každý večer zapol to nie je. Najväčším ťahákom sú známi špeciálni hosti, no zväčša som ich ani nepoznal. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hlúposť na jedno pozretie. Hra bez pravidiel, bez zmyslu, o nič nejde, žiadna cena, skončí to remízou a pustia záverečné titulky. Nehovorím, že taký Latinák či Kubovčík nemajú svoje frky, ale celý zmysel relácie a prečo vlastne súťažia som nepochopil. Ale opäť to je z pera Dana Dangla a ten už fakt vymýšľa strašné debility, mal ostať pri partičke a podobných formátoch. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama