Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tom, čo sa šiesti celoživotní priatelia rozhádajú a rozídu na dlhých päť rokov, znova ich spojí jeden z nich. Bob pozve svojich kamarátov so bláznivej súťaže s názvom Chlapi sebe, ktorá je síce plná absurdných fyzických a psychických výziev, ale môžu v nej vyhrať 150 000 dolárov. Keď ide do tuhého, odhodlaní borci bojujú zo všetkých síl, driapu sa a makajú, až sa z nich parí, aby získali veľké peniaze. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (33)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Dostal som sa k tomu len kvôli Acklesovi, ktorý je písaný ako keby hral hlavnú postavu a pri tom tam bol minútu, niekto by to mohol zmeniť. V podstate typická americká komédia, plné "fekal" humoru kde sa občas zasmejete a inokedy zase len krútite hlavou. Ja osobne mám také komédie rád ale táto bohužiaľ ničím výnimočná ale ani neurazí. Najlepšia postava rozhodne Bender( Nick Swardson) a jednu hviezdu musím prihodiť za Oliviu ktorá je nehorázne sexi. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Typická Americká úchylná a zvrácená komedie s fekálním humorem, která je samozřejmě stupidní až to bolí, ale pár světlých momentů naštěstí má a dá se v pohodě zasmát. Přišlo mi, že ten film je poskládaný z herců, kteří doteď hrali vedlejší a nezajímavé role. Nejzábavnější je Nick Swardson a třetí hvězdu za nádhernou OliviI Munn. Je to ptákovina. Příběh**, Akce>Ne, Humor***, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí*. 5/10. ()

Reklama

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Osobně absolutně nechápu, že do týhle nechutný a minimálně vtipný hovadiny se nechala navebovat Olivka Munn, jako herečka je fakt dobrá a hlavně je to "super-kost" ... bohužel pro ní ... hraje v samejch debilitách ... měla by být rozvážnější ... no, a Duha-melovi asi hrabe ... jinak si nedokážu vysvětlit, proč tohle spáchal ... na zabití času ok ... na pobavení fakt ani ne ... humor pod úrovní ... jedna * navíc za Olivku Munn ... je prostě skvostná ... ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Prijemne nekorektni sexismus a homofobie. Exkurze do buranskeho humoru. Nechybi humor zachodovy. "Vyhonil jsem bezdakovi za 30 babek. Chces mi cichat k ruce?" dozvite se. A humor graduje s prinesenym spermarem. Ale jiz pred tremi lety protestoval jeden Madar a polil dvere radia spermatem,ktery sbiral pet let, takze nic noveho. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Josha Duhamela mám rád, tak som bol dosť zvedavý na jeho režisérsku prvotinu. Idea tohto filmu je celkom fajn, ale to tlačenie na pílu bolo typicky americké. Scenár mal potenciál na relatívne vydarenú komédiu, ale to prevedenie s obrovskými nápormi nevkusu a nechutností to poriadne tlačili nadol. Mnohé veci mi prišli absolútne zbytočné a neuvážene prehnané. Ale svojské postavy ma úprimne bavili, a treba uznať, že niektoré hlášky stáli naozaj za to (takže sa dalo na tom z času na čas aj zasmiať). A čo ešte? Olivia Munn potešila (no mohla tu dostať aj viac priestoru, to by sa snáď nikto nenahneval). ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené zábery. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama