Reklama

Reklama

Moja dcéra zmizla

  • Česko Tajemství maloměsta (viac)

VOD (1)

Tesne po tom, čo sa Claire (Kate Drummond) so svojou dospievajúcou dcérou Sarah (Nell Verlaque) presťahujú do malého mesta, sa najhoršia nočná mora každého rodiča stane skutočnosťou. Dcéra bez stopy zmizne. Šerif má Sarah za zlodejku a alkoholičku a do jej hľadania sa veľmi nehrnie. Zúfalá matka tak musí pátrať na vlastnú päsť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (20)

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

V Kanadě je stejně jako v USA sport na vysokých i středních školách velmi důležitou a prestižní věcí. Bohužel je však někdy i věcí poměrně nebezpečnou. To se takhle holka odněkud přistěhuje, vstoupí tam do školního družstva hráček košíkové a vzápětí se stane nezvěstnou. Uvažoval jsem, jestli ten příběh vůbec mám sledovat, ale ztracená Sára byla pěkná holka, takže mě přece jenom zajímalo, jestli ji najdou. Děj se rozvinul očekávaným směrem, protože už od začátku bylo celkem jasné, kdo má v jejím zmizení prsty. Náznaků, které na to ukazovaly, tam bylo tolik, že nebylo možné si jich nevšimnout. Logika myšlení postav je silně neevropská, ale severoamerický kontinent nás už dosti dlouho obšťastňuje svými kinematografickými skvosty, takže již máme aspoň rámcovou představu, jak to tam chodí a zač je toho loket. V závěru filmu uvidíme, co to znamená utéct hrobníkovi z lopaty. ()

Cinematrix 

všetky recenzie používateľa

Team vidláckejch basketbalistek šikanuje členku svého teamu. Ta jim přitom omylem upadne ze skály a poraní si nohu. Tak ji zavřou do stodoly, což jsem vůbec nepochopil (buď jí měli zabít nebo odvézt do nemocnice). Další věc, kterou mi hlava nebrala, bylo to, že ta stodola byla sice zamčená, ale hned naproti dveřím bylo okno velký jako kráva a mezi ztrouchnivělejma trámama tý schnilý stodoly byly díry jako půl krávy a ta holka si tudy nedokázala zavolat ani o pomoc, přestože když ji hledali, tak okolo té stodoly byl šrumec jako v Las Vegas. A jestli se tohle opravdu stalo, tak potěš prdel, jestli někde v Kanadě stále žijou takový blbci. Dvě hvězdy dávám jen proto, že nad tím doteďka kroutim hlavou. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Secrets In A Small Town" v jadre funguje celkom dobre. Myslím si, že film má čo ponúknuť. Film si celkom vedel udržať moju pozornosť. Čo môžem na filme oceniť je dobre stvárnený vzťah medzi matkou a dcérou. Claire a Sarah majú spolu veľmi dobrý a uveriteľný vzťah. A vďaka tomu je úvod veľmi dobrý a chceme vidieť, aby svoju dcéru našla a aby sme zistili čo sa stalo. Pravdou je ale jeden podstatný fakt. Hneď budete vedieť kedy sa to stane a kto to spôsobil. A film sa to ani nesnaží zakryť. A v podstate nám to v polovici filmu všetko potvrdí. Takže ak čakáte, že budete s napätím sledovať kto je za zmiznutím Sarah, ako sme to mali napríklad minulý rok v prípade filmu "Searching". Tam sme boli na úplne inom leveli a film bol oveľa zaujímavejší. Aspoň pre mňa. Ale ak by som mal ešte pár vecí filmu vyzdvihnúť, tak Joelle Farrow je tu pre mňa v skutočne zaujímavej role. Na prvý pohľad na mňa pôsobila ako osoba, ktorej by som neveril, no nakoniec sa v nej skrývalo niečo, čo mnohé iné postavy v tomto filme nemali. Srdce a svedomie. Takže minimálne za to musím povedať, že sa mi jej postava páčila. A dávam jej za to kredit. Kate Drummond podáva podľa mňa veľmi dobrý výkon a veril som jej asi každú scénku. A keď je zlomená, pôsobí skutočne zlomene. A potom je tu Rya Kihlstedt. Nevidel som ju síce vo veľa veciach, no pravda je taká, že väčšinou má určitý typ role. A platí to aj tu. Možno by som jej doprial iný osud na konci, no s tým, už nič nespravíme. A sú tu ešte 2 skvelé scénky. Nebudem o nich nič hovoriť, iba ich pomenujem. A to sú - "Uspávanka" a "Svetlá pred onom". Myslím si, že tomu filmu niečo pridávajú. Osobne jediné čo by som od filmu chcel je, aby bol zaujímavejší a aby riešenie nebolo také jednoznačné. Ak chcete viac záhadu, tak radšej si pozrite "Searching". Ak vám stačí jednoduchý film o matke a jej zmiznutej dcére, myslím si, že toto je funkčné. Zhodnoťte si či je to film pre vás, a uvidíte sami. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dobrý film svojou dejovou podstatou a tým, že ide o skutočný príbeh. Avšak šlo z toho vyťažiť viac. Už len tým, koľko zaujímavých prvkov prípad obsahoval, mohlo to byť natočené oveľa dramatickejšie a pravdepodobnejšie. Pretože je mi síce jasné, že policajti na zapadákove nebudú prvá liga, ale aby nevedeli, čo majú robiť, keď zločinec vytiahne zbraň a len tak tam postávali pri strome ako vystrašený psík Bodrík, to mi celkom nesedí. A film hlavne neponúkol ani definitívny záver. Čo sa stalo s dievčatami, ako sa zotavila obeť? Bol niekto súdený? ()

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Tým basketbalistek mi přišel jako zlá školní sekta. Ano, byly tam nelogické věci a místy debilní chování postav, ale dalo se to zkousnout. Kromě dvou policajtů se ve filmu objevují jen ženské a to je možná ten problém. Škoda toho zpackaného konce na to, že to byla bývala vojanda, tak hodně zklamala. Dávám 55% ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Film je inspirován skutečnými událostmi. (Tejkina)

Reklama

Reklama