Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 4 (2022) (séria)


Když na to máš, tak to ukaž (S04E06)

(epizóda)
  • Veľká Británia A Point to Prove
Dokumentárny / Športový
Veľká Británia, 2022, 37 min

Hudba:

Walter Mair

VOD (1)

Obsahy(1)

Tradiční tým Williams Racing má nové vedení, chce nechat zapomenout na nedávné problémy a vrátit se na vrchol. (Netflix)

Recenzie (5)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pamatujme si jméno George Russel. Je to mistr světa budoucnosti, jsem o tom přesvědčen. Tolik úcty a pokory v člověku jeho postavení a oboru fungování - je obdivuhodné. Tvrdá práce takových, jako je George, je také zárukou toho, že nikdy nezapomeneme na legendu, jakou byl Sir Frank Williams. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak aspoň som sa dozvedel ako to medzi Verstapenom a Hamiltonom v tejto sezóne vrelo, zaujímavý je aj osud stajne Williams, trochu prekvapilo že ich odkúpil americký oligarcha. Teda prepáčte, oligarchovia sú ľudia, ktorí sú bohatí a sú v Rusku, isto nakradli, američania zo zásady nekradnú a sú úspešní podnikatelia a developeri. A dcéra sira Franka Williamsa vo vedení nie je zlá, zlý je iba syn ruského majiteľa ktorý vlastní stajňu. Ani po takomto komentári to ľudia nepochopia, ale na to sme si už zvykli. A že na svojej pozícia zlyhala nevadí, v čisto mužskom biznise sa to stať môže, ale ak by Williams získaval výhru za výhrou bola by tvrdo pracujúcou ženou ktorá sa presadila v športe riadenom bielymi bohatými mužmi :-D. Ani teraz nepochopili. Inak jedna z najlepších epizód. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Nazrieme do stajne Williams, ktorá bojuje o udržanie medzi top teamami F1. Niekto bojuje o titul, niekto o stred poľa. Ale stajňa Williams sa tak tešila z bodovanej desiatej priečky akoby vyhrali majstrovstvá. Aj v tomto je krása tohto športu. Prevedenie: Mne osobne je stajňa Williams ukradnutá. Viem že historicky sa jedná o neoddeliteľnú súčasť F1 ale v konečnom dôsledku ju nesledujem a nakoľko stále angažujú podpriemerných pilotov im nemám možnosť ani fandiť. A zrazu sa tu objavil George. Tento chlapec na to má. Ak sa s týmto monopostom dokázal predrať do prvej desiatky, nechcem vidieť čo dokáže v Mercedese budúcu sezónu. 88% ()

smarkus

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aj tu vidieť krásu športu ale aj nadšenie Russela, kde ho dojalo k slzám deviate miesto. No v prítomnosti sa ukazuje vo veľmi dobrom svetle a po odchode Hamiltona je možné, že bude bojovať o titul ale z osobného hľadiska to viac doprajem Leclercovi :)) ()

Reklama

Reklama