Reklama

Reklama

VOD (1)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (25)

artas 

všetky recenzie používateľa

Takže návod pre silné emancipované ženy je, keď Vás ten chrapúň opustí, tak sa poriadne sfetujte, (odporúčaná kominácia je niekoľko jointov a zrejme extáza), vychlastajte minimálne tri flaše tequily, vyzvracajte sa do fontány, to všetko v priebehu necelých 24 hodín a nasledujúci deň už bude všetko perfektné. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Wow? Vlastně vůbec ne romantická komedie, rozhodně ne taková, která je o ženské, co by nebyla schopná štěstí sama. Tři výborně napsané hlavní ženské postavy, výborně zahrané se skvělým vyvážením pro drama a komedii. A to jak je to napsané? Snad nikdy jsem (hlavně v tomhle žánru) neměl pocit, že postavy mluví tak výstižně jako skuteční lidé. Podle mě fakt další unikát v červené knihovně Netflixu spolu s To All The Boys. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Buď skrátka ste cieľovka alebo nie ste. Nič medzi neexituje. Vzťahové súčasné filmy sú stále niečo, čomu dávam raz za čas šancu, hoci mám neskutočne rád tie, ktoré vznikali v 90 a 80 rokov. Bežiaci Woody cez Manhattan, John Cusack a jeho Boom box a s Petrom Gabrielom. Dokonca aj tie prostoduché romantické filmy s Adamom Sandlerom mali niečo do seba. Someone great je ženský film o boľavom srdiečku. O alkohole, párty, sexe, ľahkých drogách, plakaní a o prapodivnej podpriemernej hudbe, ktorá je akože soundtrackom celého diela. Jennifer Kaytin Robinson je možno dobrá scenáristka, ale jej Hallmarkovské režijne prevedenie má nechávalo absolútne chladným. Nudilo a neprinášalo nič, čoho by som sa mohol ako divák chytiť, alebo čo by mi mohlo aspoň troška pripomenúť môj vlastný srdcabôl. Ak takto vyzerajú súčasné vzťahy vôbec sa nečudujem, že mladšia generácia je banda hlupákov. A ak toto malo reflektovať skutočný život 30 ročných dievčat...well think again. ()

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Totálne porozchodový film, ale nie tak zábavný ako Kopačky Judda Apatowa. V podstate to každý z nás pozná. Dostanete kopačky, tak sa musíte ožrať a zrazu si spomeniete na to, že máte aj kamošky, ktoré samozrejme na smrť milujete, aj keď ste sa v podstate možno roky nevideli...A aj tak všetky cesty z rozchodu vedú cez rozkrok iného človeka. Nemyslite si, že to ide aj nejak inak. Ak by to malo chlapčenskú verziu, kde by sme videli striptíz, mnoho dievčat, mnoho sexu a samozrejme oveľa viac zábavy, určite by to bolo na slušne tri hviezdy a to aj napriek tej totálne trápnej téme. Ale počúvať holky a tie ich akože zdrogované či spité dialógy.... to sa proste bez nijakých drog nedá! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Vôbec si nespomínam, kedy som naposledy videl film, kde mi bolo úplne všetko ukradnuté. Od A po Z. "Someone Great" je presne tento typ filmu. Nenájdem absolútne nič, čo by som dokázal nejako reálne vyzdvihnúť na príbehu. Je to nuda, nie je to v ničom zaujímavé a dokopy sa tu furt baby označujú "bitches". Herci sú okey, no neviem čo viac by som k tomu dokázal povedať. Osudy jednotlivých báb mi boli ukradnuté. Ako to dopadne mi bolo ukradnuté. Miestami som poriadne nevnímal a nemal som pocit, že si to potrebujem vrátiť. Nebavilo ma to. V absolútne ničom ma to nebavilo. Je to podľa mňa veľmi zle napísané, nemá to energiu na to, aby ma to chytilo a ani neviem čo si z tohoto filmu môže niekto odniesť. Koniec je celkom okey, no reálne ani neviem ako sme tam došli. Viac-menej to chce uzavrieť niečo, čo bolo po celý čas rozbité na tisíc kúskov a toto je výsledok. Vidím, že film má svojich fanúšikov a ak ste si v tom skutočne niečo našli, tak super. O to lepšie pre vás. Pre mňa bol tento film obrovská strata času a absolútne zabudnuteľné. Absolútne veľké nič. Hodnotenie: D ()

Zaujímavosti (3)

  • Vo filme sa objaví pieseň "Truth Hurts" od speváčky Lizzo. Lizzo sa vyjadrila, že jej tento fakt veľmi pomohol v kariére. (dwdb)
  • Taylor Swift sa vyjadrila, že tento film bol inšpiráciou k napísaniu jej piesne "Death by a Thousand Cuts". (dwdb)

Reklama

Reklama